.

Διαφήμιση

 

User login

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ στις 24 Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας στη Σύρο

Εξαιρετικά πιθανή είναι η πραγματοποίηση επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην Σύρο.

  • Στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει στις 13 Περιφέρειες της χώρας, ο πρόεδρος της ΣΥΡΙΖΑ κατά πάσα πιθανότητα θα επισκεφθεί και την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί οριστικά τις επόμενες ημέρες (ίσως και σήμερα), αν και όπως όλα δείχνουν ο κ. Τσίπρας θα έρθει στην Σύρο. Η πιθανότερη ημερομηνία είναι η 24η Μαρτίου.

Θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία στην Ερμούπολη και είναι πολύ πιθανό να συναντηθεί με τοπικές αρχές και φορείς. Η περιοδεία του εντάσσεται στο πλαίσιο των ευρωεκλογών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με εκδήλωση για την στήριξη της υποψηφιότητας του Μπενέτου Σπύρου στις περιφερειακές εκλογές και την ανακοίνωση του υποψηφίου χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. cyclades24.gr

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση