.

Διαφήμιση

 

User login

Διάλεξη με θέμα «Η Ελληνική οικονομία πριν και μετά τα μνημόνια» πραγματοποιήθηκε χθες στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας

Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης

  • Στο πλαίσιο υλοποίησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος 2013-2014 της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, χθες (18.03.2014) πραγματοποιήθηκε διάλεξη από τον Ομότιμο Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, με θέμα «Η Ελληνική οικονομία πριν και μετά τα μνημόνια».

Τη διάλεξη παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Φαραός, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Ταξίαρχος Φώτιος Νικητάκης, καθώς και οι τριάντα τέσσερις (34) σπουδαστές της 17ης Εκπαιδευτικής Σειράς ήτοι, είκοσι έξι (26) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, τέσσερις (4) του ΓΕΕΘΑ, ένας (1) του Π.Σ. και τρεις (3) Πολιτικοί Υπάλληλοι Υπουργείων και Υπηρεσιών ευρύτερου δημόσιου τομέα.  

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση