.

Διαφήμιση

 

User login

«Σκέψου και Δράσε Social, Γίνε Πρεσβευτής του Τόπου σου»

Ημερίδες διοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με τίτλο «Σκέψου και Δράσε Social, Γίνε Πρεσβευτής του Τόπου σου» το Σάββατο, 22 Μαρτίου και ώρα 10πμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και την Κυριακή, 23 Μαρτίου και ώρα 13μμ, στη Λίνδο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων.

  •  Κατά τις απαιτήσεις της σύγχρονης επικοινωνίας και διαφήμισης, οι ημερίδες καταπιάνονται με τις λειτουργίες που διέπουν το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς με την μεθοδολογία και την αποτελεσματικότητα αυτών των μέσων στην διαφήμιση, την ανάδειξη και την προώθηση του τουριστικού προορισμού του Αιγαίου και των τουριστικών επιχειρήσεων ειδικότερα.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των κ.κ. Αντώνη Μάριου Παναγιώτη, blogger και social media specialist, Φωτεινής Βαρβίτσα, συμβούλου marketing και αρθρογράφου στο startup.gr, Δημήτρη Βασιλείου, ιδρυτή και διαχειριστή της εταιρείας iARK, Παναγιώτη Μουζάκη, συμβούλου επικοινωνίας και ψηφιακής ανάπτυξης, επικοινωνιολόγου και συνιδρύτριας της εταιρείας Socialeyes, Άγγελου Κουτσούκη, δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού και Ζαχαρία Λουδάρου, δημοσιογράφου και συμβούλου επικοινωνίας.    

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση