.

Διαφήμιση

 

User login

Τον δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά επισκέφθηκε ο νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγςο Αλκιβιάδης Στεφανής

Το νέο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή δέχτηκε το πρωί (Πέμπτη) σε εθιμοτυπική επίσκεψη ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.Σε εγκάρδιο κλίμα οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα συνεργασίας του Στρατού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία.

  • Ο νέος διοικητής που υπηρετούσε μέχρι πριν στην Ταξιαρχία του Έβρου υπογράμμισε ότι είναι εξαιρετική τιμή γι’ αυτόν η ανάληψη καθηκόντων στη διοίκηση της σημαντικότερης Μεραρχίας της Ελλάδας, όπως τη χαρακτήρισε και ενημέρωσε ότι την Κυριακή θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στη Μεγίστη, για συμβολικούς λόγους.

Ο κ. Κουσουρνάς επισήμανε την ανάγκη στενής συνεργασίας του Στρατού με την Αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο θέμα για το οποίο ο νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υπογράμμισε πως θα δοθούν οι σχετικές οδηγίες.Ο δήμαρχος του ευχήθηκε καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα και ο υποστράτηγος τόνισε ότι η εξωστρέφεια είναι το χαρακτηριστικό που διακρίνει πλέον το Στρατό Ξηράς.

Editorial

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουρισμού

http://www.katartisi-pnai.gr/

Ανοίγει η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Από σήμερα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, από όλα τα νησιά της Περιφέρεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση