.

Διαφήμιση

 

User login

Τον δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά επισκέφθηκε ο νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγςο Αλκιβιάδης Στεφανής

Το νέο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή δέχτηκε το πρωί (Πέμπτη) σε εθιμοτυπική επίσκεψη ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.Σε εγκάρδιο κλίμα οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα συνεργασίας του Στρατού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία.

  • Ο νέος διοικητής που υπηρετούσε μέχρι πριν στην Ταξιαρχία του Έβρου υπογράμμισε ότι είναι εξαιρετική τιμή γι’ αυτόν η ανάληψη καθηκόντων στη διοίκηση της σημαντικότερης Μεραρχίας της Ελλάδας, όπως τη χαρακτήρισε και ενημέρωσε ότι την Κυριακή θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στη Μεγίστη, για συμβολικούς λόγους.

Ο κ. Κουσουρνάς επισήμανε την ανάγκη στενής συνεργασίας του Στρατού με την Αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο θέμα για το οποίο ο νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υπογράμμισε πως θα δοθούν οι σχετικές οδηγίες.Ο δήμαρχος του ευχήθηκε καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα και ο υποστράτηγος τόνισε ότι η εξωστρέφεια είναι το χαρακτηριστικό που διακρίνει πλέον το Στρατό Ξηράς.

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση