.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με τον νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο κ. Αλκιβιάδη Στεφανή

Τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, επισκέφθηκαν σήμερα, ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή της  95 ΑΔΤΕ υποστράτηγο κ.   Δημήτριο Ρέσκο.

  • Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο υποστράτηγος κ. Ρέσκος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Αντιπεριφερειάρχη προσωπικά για την άριστη συνεργασία που είχαν κατά την διάρκεια της διοίκησης του.

 Ο Στρατηγός κάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη να παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Στρατόπεδο Κατεχάκη, στην έδρα της 95 ΑΔΤΕ  κατά τη διάρκεια της οποίας ο Υποστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής  αναλαμβάνει τη διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ.

  • Ο κ. Χατζηδιάκος αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τον διαβεβαίωσε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να συνδράμει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, τις προσπάθειες της 95 ΑΔΤΕ για την καλύτερη δυνατή θωράκιση των νησιών μας.

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση