.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με τον νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο κ. Αλκιβιάδη Στεφανή

Τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, επισκέφθηκαν σήμερα, ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή της  95 ΑΔΤΕ υποστράτηγο κ.   Δημήτριο Ρέσκο.

  • Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο υποστράτηγος κ. Ρέσκος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Αντιπεριφερειάρχη προσωπικά για την άριστη συνεργασία που είχαν κατά την διάρκεια της διοίκησης του.

 Ο Στρατηγός κάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη να παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Στρατόπεδο Κατεχάκη, στην έδρα της 95 ΑΔΤΕ  κατά τη διάρκεια της οποίας ο Υποστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής  αναλαμβάνει τη διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ.

  • Ο κ. Χατζηδιάκος αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τον διαβεβαίωσε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να συνδράμει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, τις προσπάθειες της 95 ΑΔΤΕ για την καλύτερη δυνατή θωράκιση των νησιών μας.

Editorial

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουρισμού

http://www.katartisi-pnai.gr/

Ανοίγει η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Από σήμερα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, από όλα τα νησιά της Περιφέρεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση