.

Διαφήμιση

 

User login

ΠΑΝΟΠΛΟΣ θα παρουσιαστεί στην Αθήνα στο ντέρμπι του Σαββάτου (17:00) με τον Άτλαντα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Δείπνο στο εστιατόριο «Πολωνιάτισσα» παρέθεσε χθες το βράδυ στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και σε φίλους της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου. Στο δείπνο συζητήθηκαν θέματα για τη λειτουργία της ομάδας και οι παρευρισκόμενοι πέρασαν ένα όμορφο και ξεχωριστό βράδυ.

ΠΑΝΟΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με όλα τα όπλα του θα παρουσιαστεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ντέρμπι του Σαββάτου (17:00) με τον Άτλαντα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Κι αυτό γιατί με την ομάδα μας θα ενσωματωθούν στην πρωτεύουσα ο Κώστας Ζαραγκότας και ο Νίκος Δαούλας που θα έρθουν από τη Λάρισα, ο Μανώλης Στυλιανακάκης που κατοικεί στην Άρτα και ο Ντιμιτάρ Βασίλεβ που είναι πλέον κάτοικος Αθηνών. Η αποστολή της ομάδας μας για την Αθήνα θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου (09:00) και θα επιστρέψει την Κυριακή. Μοναδικός στόχος είναι το 3 στα 3 απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Στη διάθεσή του Μανώλη Ευσταθίου θα τεθούν οι: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Βαλάντης Παππάς, Ατνάν Χαμαντί, Χρήστος Μιχαήλου, Χρήστος Μαρτσάκης, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Παναγιώτης Χατζηκαντής, Ανδρέας Λουκάς, Κώστας Ζαραγκότας, Νίκος Δαούλας, Μανώλης Στυλιανακάκης και Ντιμιτάρ Βασίλεβ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν νέος γυμναστής της ομάδας είναι ο Γιάννης Τσακίρης, ο οποίος αποτελεί και το «δεξί χέρι» του Μανώλη Ευσταθίου. Ο έμπειρος προπονητής και γυμναστής συμβάλλει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και καλύτερης εκγύμνασης των αθλητών της ομάδας μας. Ο Γιάννης Τσακίρης αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, με τους παίκτες να ακούν τις οδηγίες του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η άριστη συνεργασία με τον Μανώλη Ευσταθίου επιφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας, η οποία έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση