.

Διαφήμιση

 

User login

5ο Agroquality Festival - Αθήνα, 4-6 Απριλίου 2014, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ) στον Πειραιά

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στα πλαίσια του Υποέργου 9 του έργου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την προώθηση του Τουριστικού Προϊόντος και την Ανάδειξη της Αιγαιακής Γαστρονομίας

  • ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

τις επιχειρήσεις – μέλη του που παράγουν ή/και μεταποιούν Δωδεκανησιακά τρόφιμα και ποτά και οι οποίες ενδιαφέρονται και δύνανται να αναπτύξουν τις πωλήσεις και την εξωστρέφεια τους στην αγορά, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο 5ο Agroquality Festival που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού στην Αθήνα, 4-6 Απριλίου 2014, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ) στον Πειραιά.

  • Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα είναι ο τιμώμενος φορέας του 5ου Agroquality Festival, και ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί εκτός από τα προϊόντα και στη δωδεκανησιακή γαστρονομία (Aegean Cuisine στα Δωδεκάνησα).

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου θα εκτίθενται δείγματα των προϊόντων των Δωδεκανησιακών επιχειρήσεων ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα γευστικών δοκιμών για τους επισκέπτες. Κατηγορίες εκθεμάτων: Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, Προϊόντα της Ελιάς, Κρασί, Τυροκομικά προϊόντα, Μελισσοκομικά προϊόντα, Οπωροκηπευτικά, Βότανα-Αρωματικά Φυτά, Προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά, Αποστάγματα, Ζυμαρικά, Ζαχαροπλαστική-Αρτοσκευάσματα, Αλιεύματα, Άλευρα-Δημητριακά.

  • Στο 3ήμερο φεστιβάλ θα πρέπει να υπάρχει φυσική παρουσία εκπροσώπων των επιχειρήσεων προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να επιτύχουν επιχειρηματικές συνεργασίες.

Η αίτηση και οι όροι συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.detap.gr. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν υπογεγραμμένη την αίτηση το αργότερο έως την Παρασκευή 28/3/2014 στα γραφεία της ΔΕΤΑΠ (Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος), με φαξ στο 2241044283 ή με email στο tsampikaki@detap.gr   

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση