.

Διαφήμιση

 

User login

Η καρδιά του σκουός θα χτυπά και αυτό το καλοκαίρι στη Ρόδο!

Ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα τουρνουά που γίνονται στην Ελλάδα θα διεξαχθούν και φέτος στο ξενοδοχείο Sheraton.
Πρόκειται για το Rhodes Squash Open 2016 που διοργανώνει ο Ροδιακός Σύλλογος Τοιχοσφαίρισης, το διάστημα από τις 16 έως και τις 19 Ιουνίου. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης (ΠΕΦΤ). Αξίζει να σημεωθεί ότι για μια ακόμα φορά θα διεξαχθεί και ένα κλειστό ταμπλό προσκεκλημένων επαγγελματιών παικτών όπου το παρών θα δώσουν παίκτες της παγκόσμιας παγκόσμιας elite του σκούος. Αυτή τη χρονιά πέραν των 8 επαγγελματιών ανδρών θα υπάρξει και η συμμετοχή από 2 γυναίκες που βρίσκονται μέσα στο TOP 50.
Οι συμμετοχές στους άνδρες είναι ψηλού επιπέδου και ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα δεν συμμετείχαν τόσο υψηλού επιπέδου παίκτες. Πρώτος στην συμμετοχή είναι ο Αιγύπτιος Karim Abdel Gawad No. 7 της παγκόσμιας κατάταξης. Οι Αιγύπτιοι σήμερα έχουν αλώσει το παγκόσμιο σκουός όταν στους πρώτους 20 της παγκόσμιας κατάταξης οι 10 είναι Αιγύπτιοι και τους στους πρώτους 10 οι πέντε είναι Αιγύπτιοι. Η αιγυπτιακή σχολή σκουός έχει πάει το άθλημα ένα επίπεδο πάνω από πλευράς θεάματος. Πέραν του Karim ξεχωρίζει η επαναληπτική συμμετοχή του Νο. 9 της παγκόσμιας κατάταξης Γερμανού Simon Rosner καθώς και του Αυστραλού Νο.12 σήμερα Cameron Pilley.
Επίσης μας ξανατιμούν με την παρουσία τους o βρετανός Tom Richards Νο. 23 της παγκόσμιας κατάταξης , o επίσης Βρετανός Robbie Temple (πρώην νούμερο 64) ο οποίος είναι από τους ελάχιστους παίκτες παγκοσμίως ο οποίος παίζει κατά την διάρκεια του αγώνα και με τα δύο χέρια ο No.2 Γερμανίας και Νο. 48 της παγκόσμιας κατάταξης Raphael Kandra, καθώς και  2 Ολλανδοί o Sebastian Weenink (έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά) Νο. 106 της παγκόσμιας κατάταξης (έπεσε στις θέσεις λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε όλη την διάρκεια του 2015) και ο εταίρος Ολλανδός Piedro Schweertman Νο. 2 Ολλανδίας και Νο. 70 της παγκόσμιας κατάταξης. Στις γυναίκες θα συμμετάσχει η Δανέζα Line Hansen No 26 της παγκόσμιας κατάταξης και η Γερμανίδα Sina Wall No 66. Οι ελληνίδες παίκτριες μαζί και με τα κορίτσια της Ρόδου θα έχουν την χαρά να αναμετρηθούν και να αγωνιστούν με επαγγελματίες παίκτριες πολύ υψηλού επιπέδου.
 
 Αναλυτικά, οι συμμετοχές των επαγγελματιών είναι:
 
ΑΝΔΡΕΣ
1.    Karim Abdel Gawad (Egypt) World Number 7 (PSA)
2.    Simon Rosner (GERMANY) World Number 9  (PSA)
3.    Cameron Pilley (Australia) World Number 12 (PSA)
4.    Tom Richards (UK) World Number 23 (PSA)
5.    Raphael Kandra (GER) World Number 48 (PSA)
6.    Piedro Schweertman (NTL) World Number 70 (PSA)
7.    Sebastian Weenink (NL) World Number 106 (PSA)
8.    Robbie Temple (UK) ex World Number 64 (PSA)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
9.    Line Hansen (DEN) World Number 26 (PSA)
10. Sina Wall (GER) World Number 66 (PSA)
 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση