.

Διαφήμιση

 

User login

'' Δήλωση του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ.Μάνου Κόνσολα''

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:'' Στο ζήτημα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, δεν υπάρχει Δωδεκανήσιος που θα συναινέσει στην κατάργησή τους.

  • Εύχομαι να μην υπάρχει ούτε ένας που θα συμβάλει, εκούσια ή ακούσια, στην αμφισβήτησή τους.

Αποτελεί όχι κεκτημένο δικαίωμα του νησιωτικού χώρου αλλά δικαίωμα στη ζωή και ζήτημα επιβίωσης.Η εντολή που πήρα από τους πολίτες, σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι ξεκάθαρη.Και θα την τιμήσω στο ακέραιο.Έχω πλήρη αντίληψη και συνείδηση του καθήκοντος αλλά και της ευθύνης απέναντι στον τόπο μου.

  • Πριν από λίγες ημέρες, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ.Σταϊκούρας, με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης ή κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.

Οφείλουμε όλοι να σχηματίσουμε ένα Ενιαίο Μέτωπο, μία Δωδεκανησιακή Συμφωνία για να υπερασπιστούμε τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας, στο ευρύτερο θεσμικό, κανονιστικό και φορολογικό πλαίσιο.Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, ο ΔΗΦΟΔΩ, η ρήτρα νησιωτικότητας, αποτελούν δομικά στοιχεία αυτών των ιδιαιτεροτήτων.Συνδέονται με τις προοπτικές οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης των νησιών μας, με τη δυνατότητα μας να είμαστε ανταγωνιστικοί, να στηρίζουμε κοινωνικές δράσεις, να προβάλουμε το τουριστικό μας προϊόν.Χωρίς σκοπιμότητες και επιλεκτικές διαφοροποιήσεις, οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε αυτά που μας ανήκουν, να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε, να διατηρούμε και να βελτιώνουμε όσα εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε.'' 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση