.

Διαφήμιση

 

User login

Μίκα Ιατρίδη προς τους παραγωγικούς φορείς της Δωδεκανήσου: «Με όλο το σεβασμό, αλλά δεν είμαστε όλοι οι βουλευτές ίδιοι».

«Με όλο το σεβασμό απέναντι στην αγωνία των παραγωγικών φορέων της Δωδεκανήσου σχετικά με το ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων συντελεστών στα νησιά μας, θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν είμαστε όλοι οι βουλευτές ίδιοι. 

  • Ως Βουλευτής Δωδεκανήσου έγκαιρα είχα τονίσει ότι η ψήφιση και του δεύτερου μνημονίου θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών για τα νησιά μας.

 Τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου, δεν ψήφισα το μνημόνιο βάζοντας σε απόλυτη προτεραιότητα το γεγονός ότι είμαι πρώτα Βουλευτής Δωδεκανήσου και μετά κομματικός βουλευτής. Θυμίζω, ακόμη, ότι τότε δεν υπήρχε καν η ιδέα ιδρύσεως του κινήματος που είμαι τώρα, αλλά προτίμησα να διαγραφώ, να πάω σπίτι μου και να τερματίσω την πολιτική μου πορεία, παρά να προδώσω τους Δωδεκανήσιους που με εμπιστεύτηκαν. 

  • Θυμίζω, ακόμη, ότι για την απόφαση μου αυτή είχα δεχτεί κοροϊδίες, προσωπικές επιθέσεις και πικρόχολα σχόλια, αλλά την απάντηση την έδωσαν οι ίδιοι οι Δωδεκανήσιοι στις εκλογές του 2012.

 Με πράξεις, λοιπόν, και όχι λόγια κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι αντάξια του τίτλου «Βουλευτής Δωδεκανήσου». Το ερώτημα είναι τι κάνουν, ή τι θα κάνουν, οι υπόλοιποι βουλευτές των νησιών μας, οι οποίοι στηρίζουν με απόλυτη κομματική νομιμοφροσύνη τη συγκυβέρνηση των προθύμων». 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση