.

Διαφήμιση

 

User login

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΟΔΕ για επίσκεψη γιατρών στη Νότια Ρόδο

Διαβάσαμε με κατάπληξη την ανακοίνωση του Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για την επίσκεψη κλιμακίου γιατρών στη Νότια Ρόδο, προκειμένου να εξετάσει τους κατοίκους. Ειλικρινά, για πόσο ακόμα θεωρεί η ΝΔ ότι μπορεί να υποτιμά την νοημοσύνη των συμπατριωτών μας; Το Δημόσιο σύστημα Υγείας έχει διαλυθεί με τις πολιτικές της κυβέρνησης, οι Νοτιοροδίτες διαμαρτύρονται και ζητούν:

  • -Μόνιμο ιατρικό προσωπικό των βασικών ειδικοτήτων στο ιατρείο Γενναδίου και μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό.
  • -Επαναφορά και εφαρμογή στην πράξη του ΦΕΚ που προέβλεπε πολυδύναμο ιατρείο (με εργαστήρια και ανάλογο προσωπικό) στο Γεννάδι, που κατήργησε η κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
  • -24ωρη λειτουργία του ιατρείου Γενναδίου όλο το χρόνο
  • -Το ΕΚΑΒ μόνιμα στο Γεννάδι -Μόνιμοι γιατροί στα ιατρεία της Απολακκιάς και της Κατταβιάς

Αντί αυτών η ΝΟΔΕ σε μια κίνηση εντυπωσιασμού αποφασίζει να στείλει για μια μέρα ένα κλιμάκιο γιατρών.Τα νησιά μας και τα χωριά μας έχουν ανάγκη από ουσιαστικές και μόνιμες δημόσιες παροχές υγείας και όχι από πυροτεχνήματα. Η κυβέρνηση σας, δέσμια των συμφερόντων, δεν θέλει και δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα των Νοτιοροδιτών.Η καλύτερη υπηρεσία που έχετε να προσφέρετε σε αυτούς τους κατοίκους είναι να σταματήσετε να τους κοροϊδεύετε!!!  

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση