.

Διαφήμιση

 

User login

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΟΔΕ για επίσκεψη γιατρών στη Νότια Ρόδο

Διαβάσαμε με κατάπληξη την ανακοίνωση του Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για την επίσκεψη κλιμακίου γιατρών στη Νότια Ρόδο, προκειμένου να εξετάσει τους κατοίκους. Ειλικρινά, για πόσο ακόμα θεωρεί η ΝΔ ότι μπορεί να υποτιμά την νοημοσύνη των συμπατριωτών μας; Το Δημόσιο σύστημα Υγείας έχει διαλυθεί με τις πολιτικές της κυβέρνησης, οι Νοτιοροδίτες διαμαρτύρονται και ζητούν:

  • -Μόνιμο ιατρικό προσωπικό των βασικών ειδικοτήτων στο ιατρείο Γενναδίου και μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό.
  • -Επαναφορά και εφαρμογή στην πράξη του ΦΕΚ που προέβλεπε πολυδύναμο ιατρείο (με εργαστήρια και ανάλογο προσωπικό) στο Γεννάδι, που κατήργησε η κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
  • -24ωρη λειτουργία του ιατρείου Γενναδίου όλο το χρόνο
  • -Το ΕΚΑΒ μόνιμα στο Γεννάδι -Μόνιμοι γιατροί στα ιατρεία της Απολακκιάς και της Κατταβιάς

Αντί αυτών η ΝΟΔΕ σε μια κίνηση εντυπωσιασμού αποφασίζει να στείλει για μια μέρα ένα κλιμάκιο γιατρών.Τα νησιά μας και τα χωριά μας έχουν ανάγκη από ουσιαστικές και μόνιμες δημόσιες παροχές υγείας και όχι από πυροτεχνήματα. Η κυβέρνηση σας, δέσμια των συμφερόντων, δεν θέλει και δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα των Νοτιοροδιτών.Η καλύτερη υπηρεσία που έχετε να προσφέρετε σε αυτούς τους κατοίκους είναι να σταματήσετε να τους κοροϊδεύετε!!!  

Editorial

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουρισμού

http://www.katartisi-pnai.gr/

Ανοίγει η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Από σήμερα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, από όλα τα νησιά της Περιφέρεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση