.

Διαφήμιση

 

User login

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ ΒΑΣΙΛΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

  • ·       Ο Βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης συμμετείχε σήμερα στην κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερμανικής Βουλής.
  • ·       Αναφορά του Βασίλη Υψηλάντη στον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας  για την άμεση χρηματοδότηση του Δήμου Ρόδου των ποσών που αντιστοιχούν στους πληγέντες συμπολίτες μας από τις θεομηνίες της 22-26 Νοεμβρίου 2013.
  • ·       Τροπολογίες για τους νησιωτικούς δήμους, από τον Βασίλη Υψηλάντη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

______________________________________________________________________        ·      Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετείχε σήμερα στην κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερμανικής Βουλής υπό τον κ. G. Krichbaum στην αίθουσα  Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων.

  •      Κατά την συνεδρίαση ο κ. Υψηλάντης, έλαβε τον λόγο και αφού επεσήμανε τις μεγάλες θυσίες που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός στην μακρά περίοδο της οικονομικής κρίσης, ανέφερε ότι πρέπει να υιοθετηθούν ενέργειες και μέτρα που θα πείθουν τους λαούς μας ότι κοινή επιδίωξη είναι μια ισχυρή Ευρώπη και η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των κρατών μελών και των πολιτών τους.   

·      Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής κ. Υψηλάντης κατέθεσε σήμερα αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την άμεση εκταμίευση συνολικού ποσού 577.433,67€, για την κάλυψη της αποζημίωσης των πληγέντων συμπολιτών μας από τις πλημμύρες της 22-26 Νοεμβρίου 2013 από τον Δήμο Ρόδου

  • ·      Τα αιτήματα των νησιωτικών δήμων, τέθηκαν σήμερα από τον Βουλευτή κ. Υψηλάντη κατά την εξέταση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών, που αφορούν θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης με αίτημα την υιοθέτηση τους. Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει όλα τα θέματα που τέθηκαν με σκοπό την υιοθέτησή τους.

     Επισημαίνεται ότι στο νομοσχέδιο αυτό συμπεριλαμβάνονται οι διατάξεις που αφορούν την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και τον ΠΡΟΤΟΥΡ. 

Editorial

Διαφήμιση