.

Διαφήμιση

 

User login

Το εντυπωσιακό Casa Brutale θα χτιστεί στο Λίβανο

Πριν από μερικούς μήνες το tvxs.gr είχε παρουσιάσει το έργο των δύο Ελλήνων αρχιτεκτόνων της ομάδας Open Platform for Architecture (OPA),  Λαέρτη - Αντώνιο Άντο Βασιλείου και Παντελή Καμπουρόπουλο. Ο λόγος για το εντυπωσιακό σπίτι Casa Brutale είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

«Η συγκεκριμένη κατοικία δεν αναφέρεται στον μέσο ιδιοκτήτη ενός ακινήτου που θέλει να χτίσει μία ακόμη μονοκατοικία αλλά ούτε και σε κάποιον κατασκευαστή που η Casa Brutale θα είναι ακόμη ένα project για να κερδίσει κάποια χρήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε κάτι από τα δύο. Αν βρεθεί κάποιος που θα αποφασίσει να κατασκευάσει αυτό το κτίριο θα πρέπει να μοιράζεται την ίδια τρέλα με εμάς», είχαν δηλώσει οι δύο αρχιτέκτονες στο Tvxs.gr

Τελικά ο άνθρωπος που θα μοιράζεται την ίδια τρέλα φαίνεται πως βρέθηκε και είναι ένας Λιβανέζος, ο οποίος είναι έτοιμος να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του Casa Brutale σε ένα γκρεμό ύψους 1.600 μέτρων, στο βουνό Φάκρα, έξω από τη Βηρυτό.

Με την κατασκευή του το Casa Brutale θα εξασφαλίσει μια θέση στα βιβλία της αρχιτεκτονικής, ενώ ήδη διδάσκεται σε κάποιες σχολές αρχιτεκτονικής στον κόσμο, σε χώρες όπως η Βραζιλία, Δανία κ.α.

Διαβάστε αναλυτικά για το Casa Brutale: Δύο Έλληνες αρχιτέκτονες έφτιαξαν το ιδανικό σπίτι

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση