.

Διαφήμιση

 

User login

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΔΕΛΙΕΖΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

Με ειλικρινή αισθήματα ευθύνης και αλληλεγγύης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Λέρου οι  οποίες αυξάνονται γεωμετρικά, εξαιτίας της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, που ισοπεδώνει και εξαθλιώνει καθημερινά τους συμπολίτες μας, αναλαμβάνω αφιλοκερδώς να ανακουφίσω τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας ως προς τα θεραπευτικά οδοντιατρικά περιστατικά.

  • Θα παρέχεται στο οδοντιατρείο μου δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα σε θεραπευτικά οδοντιατρικά περιστατικά. Επίσης θα παρακαλούσα όσους συμπολίτες μας έχουν την ευαισθησία και τη διάθεση να με βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα να επικοινωνήσουν μαζί μου στο τηλέφωνο 6944376825.

Οι ασθενείς οι οποίοι χρήζουν βοήθειας παρακαλώ να έρχονται πρώτα σε επαφή με την Κα Ευαγγέλου στο γραφείο   Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου στα τηλέφωνα 2247360200, και 2247023130.

  • Με τιμή - Δελιέζος Δημήτρης

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση