.

Διαφήμιση

 

User login

Υπογραφή Σύμβασης από Περιφερεάρχη Ν. Αιγαίου για το έργο Γέφυρας Αφάντου και διακηρύξεων για ανοιχτούς διαγνωσμούς πετρόκτιστων θερμοκηπίων του φυτωρίου Κοσκινού και αποκατάστασης Καμπαναριού Ιερού Ναού της Παναγίας Φιλερήμου

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, την Πέμπτη, 27 Μαρτίου, η εργολαβική σύμβαση για την γέφυρα άνω διάβασης Αφάντου στην εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου, η οποία ανατέθηκε στην Κοινοπραξία «Καμπαστάνα Αναστασία & ΣΙΑ ΕΕ - Ευθυμίου Πάρη & ΣΙΑ ΕΕ». Η συνολική δαπάνη του έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο, ανέρχεται στα 1.754.487,30 ευρώ. Ο κ. Μαχαιρίδης υπέγραψε επίσης τις διακηρύξεις δύο ανοιχτών διαγωνισμών για τα έργα:

  • ·         Αποκατάστασης των τριών πετρόκτιστων θερμοκηπίων στο φυτώριο Κοσκινού συνολικού προϋπολογισμού 225.000 ευρώ .
  • ·         Δομητικής αποκατάστασης και επεμβάσεων στο κωδωνοστάσιο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φιλερήμου συνολικού προϋπολογισμού 310.000 ευρώ.

 

Editorial

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουρισμού

http://www.katartisi-pnai.gr/

Ανοίγει η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Από σήμερα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, από όλα τα νησιά της Περιφέρεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση