.

Διαφήμιση

 

User login

Υπογραφή Σύμβασης από Περιφερεάρχη Ν. Αιγαίου για το έργο Γέφυρας Αφάντου και διακηρύξεων για ανοιχτούς διαγνωσμούς πετρόκτιστων θερμοκηπίων του φυτωρίου Κοσκινού και αποκατάστασης Καμπαναριού Ιερού Ναού της Παναγίας Φιλερήμου

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, την Πέμπτη, 27 Μαρτίου, η εργολαβική σύμβαση για την γέφυρα άνω διάβασης Αφάντου στην εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου, η οποία ανατέθηκε στην Κοινοπραξία «Καμπαστάνα Αναστασία & ΣΙΑ ΕΕ - Ευθυμίου Πάρη & ΣΙΑ ΕΕ». Η συνολική δαπάνη του έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο, ανέρχεται στα 1.754.487,30 ευρώ. Ο κ. Μαχαιρίδης υπέγραψε επίσης τις διακηρύξεις δύο ανοιχτών διαγωνισμών για τα έργα:

  • ·         Αποκατάστασης των τριών πετρόκτιστων θερμοκηπίων στο φυτώριο Κοσκινού συνολικού προϋπολογισμού 225.000 ευρώ .
  • ·         Δομητικής αποκατάστασης και επεμβάσεων στο κωδωνοστάσιο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φιλερήμου συνολικού προϋπολογισμού 310.000 ευρώ.

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση