Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΡΟΔΟΣ - Της έβγαλε το νυφικό μπροστά σε όλους! Ένας ανατρεπτικός γαμήλιος χορός...

Ούτε να το φανταζόταν η νύφη αυτό που θα της συνέβαινε στη γαμήλια δεξίωση...

Η καθηγήτρια χορού Ειρήνη Σταμούλλη που πάντα προετοιμάζει τα νεα ζευγάρια για τον γαμήλιο χορό τους. Δεν φαντάστηκε ποτέ ότι στον γάμο της, το έτερον της ήμισυ που χόρευε για πρώτη του φορά, θα έκανε την κίνηση ματ...

Δείτε τι συνέβει... 
<iframe src="https://web.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2F1232804310%2Fvideos%2F10206854922511598%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Ο γαμπρός όπως εξομολογήθηκε μετά: "Ήθελα ο γαμήλιος χορός μας να μείνει αξέχαστος στη γυναίκα μου. Είναι η χορογράφος της ζωής μου! Όταν θέλει κάποιος κάτι το καταφέρνει πιστεύω... Ακόμα και για εμάς που δεν το έχουμε με τον χορό!" 
 
Το νεόνυμφο ζευγάρι ζει και εργάζεται στο όμορφο νησί της Ρόδου. 
Η νύφη μάλιστα διατηρεί σχολή χορού με την ονομασία "Bailando Con Irene"
Να ζήσετε να ευτυχήσετε!

 

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση