.

Διαφήμιση

 

User login

Ο Φιλήμονας Ζανετίδης, συνεργάτης του Γιώργου Χατζημάρκου, μαζί του και στην Περιφέρεια

 Ο Φιλήμονας Ζαννετίδης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου στη μάχη των περιφερειακών εκλογών! Κατεβαίνει λοιπόν υποψήφιος για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο. Για την απόφασή του αυτή δηλώνει:« Η παρουσία μου στις Περιφερειακές εκλογές είναι αυτονόητη. Με τον Γιώργο Χατζημάρκο μαζί ονειρευτήκαμε, αγωνιστήκαμε και μαζί θα συνεχίσουμε. Θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι τολμούμε, όσα κανένας δεν τόλμησε τόσα χρόνια, ότι είμαστε για τα δύσκολα επειδή πιστεύουμε ότι ο τόπος μας αυτό έχει ανάγκη.

  • Στην λαίλαπα της οικονομικής κρίσης κάθε μέρα το τοπίο αλλάζει. Κάθε μέρα πρέπει να προσμετράς πλέον όλες τις παραμέτρους και να είσαι ευέλικτος να αντιδράς,  με στόχο πάντα τα οφέλη του τόπου μας. Δεν υπήρχε στο χάρτη μας ποτέ το προσωπικό όφελος. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την απόφαση του Γιώργου Χατζημάρκου και όλης του της παράταξης.

Ακούμε συνεχώς ότι «αν μένατε στο Δήμο της Ρόδου, θα κάνατε περίπατο». Αυτό είναι το κίνητρο της πολιτικής μας παρουσίας; Να μετράμε τα κουκιά κι όπου μας βγαίνουν πάμε; Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι οι μεγάλες αλλαγές δεν γίνονται με τέτοιες συστημικές τακτικές.Πρώτοι πάλι τραβάμε το άρμα για εκεί που πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν βαθιές και τολμηρές τομές, για εκεί που πραγματικά θα βοηθηθεί ο Τόπος μας να πάει Μπροστά, Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο!». 

  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Φιλήμονας Ζαννετίδης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1961 και κατάγεται από την Κατταβιά, Είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Εργάζεται στο Τελωνείο της Ρόδου και ασχολείται επίσης με αγροτικές καλλιέργειες.Είναι Δημοτικός Σύμβουλος  Δήμου Ρόδου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου.  Μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ν. ΑιγαίουΜέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα Διαχείρισης στερεών αποβλήτων  (ΦΟΔΣΑ) Νοτίου Αιγαίου. Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τελβνειακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου.Διετέλεσε:

  • 2007-2010​Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής Δήμου Νότιας Ρόδου
  • 2007-2008​Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Χαραλάμπειου Γηροκομείου Ρόδου
  • 2003-2006​Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Ρόδου
  • 2001-2002​Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Νότιας Ρόδου
  • 1999-2000​Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νότιας Ρόδου

 Είναι παντρεμένος με την Ανθούλα  Στούππου, εκπαιδευτικό και έχουν 3 παιδιά και 2 εγγόνια. ​

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση