.

Διαφήμιση

 

User login

Μημόνιο απολύσεων για τα μάτια της Μέρκελ

Η είδηση της ημέρας είναι ότι κυβέρνηση και Τρόικα συμφώνησαν να επαναληφθεί το "μοντέλο ΕΡΤ" σε άλλους οργανισμούς του Δημοσίου για να γίνουν γρήγορες και μαζικές απολύσεις. Πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης το γνωστοποίησαν μετά τη συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των πιστωτών, πηγές του Υπουργείου Οικονομικών το πήραν πίσω -επικοινωνιακά- λίγες ώρες αργότερα, αλλά γεγονός είναι ότι ετοιμάζονται λουκέτα.

Η καγκελαρία προεξοφλεί, με την ενημέρωση που έγινε από τον εκπρόσωπο, ότιδεν πρόκειται να γίνει διαπραγμάτευση την Παρασκευή μεταξύ Μέρκελ-Σαμαρά, παραπέμποντας στους επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας που έχουν την ευθύνη σχετικά, αλλά τα καλά λόγια που είπε για τις ελληνικές επιδόσεις προκάλεσαν ικανοποίηση στην κυβέρνηση που ετοιμάζεται για ένα ακόμη success story 24ωρης διάρκειας.

  • Στο ίδιο κλίμα «ικανοποιητικών» δηλώσεων κινήθηκε και ο εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών, που είπε ότι βλέπει «φως στην άκρη του τούνελ» ενώ σχολίασε ότι «το Βερολίνο και οι ευρωπαίοι εταίροι θέλουν να δουν την Ελλάδα να επιτυγχάνει ένα success story, όπως έγινε με την Ιρλανδία» επισημαίνοντας βέβαια υπάρχει ακόμη δρόμος που πρέπει να διανυθεί.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι και η δεύτερη συνάντηση που είχαν εντός μιας ημέρας ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, και η τρόικα απέβη άκαρπη καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει συμφωνί

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση