Διαφήμιση

 

 

 

User login

Η «Αγαπημένη μου Ελλάς» στα Κυκλαδονήσια! Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φέρνει το θέατρο στα νησιά της!

Η παρέα των γνωστών ηθοποιών από το σίριαλ «συμμαθητές» ταξιδεύει τον Ιούλιο στην Κέα, την Κύθνο, τη Σέριφο, τη Φολέγανδρο, τη Σχοινούσα, την Αμοργό και τη Μύκονο, με την επιτυχημένη παράσταση «Αγαπημένη μου Ελλάς» και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πρόκειται για μια λαϊκή διαδραστική παράσταση που επιχειρεί -όπως λένε οι δημιουργοί της-, να μας υπενθυμίσει τους αμέτρητους λόγους για τους οποίους πρέπει να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες, υπερτονίζοντας το αίσθημα πατριωτισμού.

Μια κοινωνική κωμωδία, που η πλοκή της στηρίζεται σε ιστορίες καθημερινών χαρακτήρων και σκοπεύει όχι να μας υπενθυμίσει τα προβλήματα της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας, αλλά να μας παροτρύνει έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες με όπλα μας το χιούμορ, την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Η παράσταση «Αγαπημένη μου Ελλάς», με τους Αναστασία Παντούση, Άρη Τσάπη και Γιάννη Φραγκίσκο η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στην Αθήνα πριν από δυο χρόνια, ξεκίνησε το ταξίδι της στις Κυκλάδες, την Τετάρτη 13 Ιουλίου από την Κέα, την Κύθνο (17/7), τη Σέριφος (19/7), τη Φολέγανδρος (21/7), ενώ ακλουθούν η Σχοινούσα (23/7), η Αμοργός (24/7) και η Μύκονος με δύο παραστάσεις (26 και 28 Ιουλίου). 

Τον Αύγουστο η παράσταση θα περιοδεύσει και σε νησιά της Δωδεκανήσου.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση