Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Η «Αγαπημένη μου Ελλάς» στα Κυκλαδονήσια! Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φέρνει το θέατρο στα νησιά της!

Η παρέα των γνωστών ηθοποιών από το σίριαλ «συμμαθητές» ταξιδεύει τον Ιούλιο στην Κέα, την Κύθνο, τη Σέριφο, τη Φολέγανδρο, τη Σχοινούσα, την Αμοργό και τη Μύκονο, με την επιτυχημένη παράσταση «Αγαπημένη μου Ελλάς» και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πρόκειται για μια λαϊκή διαδραστική παράσταση που επιχειρεί -όπως λένε οι δημιουργοί της-, να μας υπενθυμίσει τους αμέτρητους λόγους για τους οποίους πρέπει να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες, υπερτονίζοντας το αίσθημα πατριωτισμού.

Μια κοινωνική κωμωδία, που η πλοκή της στηρίζεται σε ιστορίες καθημερινών χαρακτήρων και σκοπεύει όχι να μας υπενθυμίσει τα προβλήματα της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας, αλλά να μας παροτρύνει έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες με όπλα μας το χιούμορ, την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Η παράσταση «Αγαπημένη μου Ελλάς», με τους Αναστασία Παντούση, Άρη Τσάπη και Γιάννη Φραγκίσκο η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στην Αθήνα πριν από δυο χρόνια, ξεκίνησε το ταξίδι της στις Κυκλάδες, την Τετάρτη 13 Ιουλίου από την Κέα, την Κύθνο (17/7), τη Σέριφος (19/7), τη Φολέγανδρος (21/7), ενώ ακλουθούν η Σχοινούσα (23/7), η Αμοργός (24/7) και η Μύκονος με δύο παραστάσεις (26 και 28 Ιουλίου). 

Τον Αύγουστο η παράσταση θα περιοδεύσει και σε νησιά της Δωδεκανήσου.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση