Διαφήμιση

 

 

 

User login

Συνεντεύξεις

Μαριέτα Παπαβασιλείου, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού «Υπάρχουν ακόμα στα νησιά μας, τουριστικές πτυχές αναξιοποίητες, που αξίζει να αναδείξουμε».

Συνέντευξη στο news12.gr έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΠΝΑ, Μαριέτα Παπαβασιλείου, με την ευκαιρία της αυριανής επίσκεψης στο νησί της Καλύμνου.

·        Κα Παπαβασιλείου, με την ευκαιρία της επίσκεψής σας στο νησί της Καλύμνου αύριο,  αρχικά να σταθώ στην επιμονή σας ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, να προβάλλετε ακόμα και το μικρότερο νησί της Περιφέρειας, ανάλογα με την τουριστική δυνατότητα και φαίνεται πως αυτό, έχει αντίκρισμα.

Η διαχείριση κρίσεων (crisis management) ως εργαλείο ανάπτυξης. Άρθρο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκο, στο insider.gr

Πριν από λίγες ημέρες, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ), έδωσαν στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν την πρωτιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως αδιαμφισβήτητη ηγέτιδα δύναμη του ελληνικού τουρισμού.

Η Χριστίνα Τσάφου στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ 90,6 FM !

Ακούστε όλο το ηχητικό από την εκπομπή «stΑΡΤ music»:

https://youtu.be/3wFY5PmPK5E

Ακούστε την ξεκαρδιστική τηλεφωνική έκπληξη του Παύλου Χαϊκάλη ως «Βασίλης» από την Πεντέλη στην Χριστίνα Τσάφου.

Τι έκανε ο Παύλος Χαικάλης την ώρα της συνέντευξης; 

https://youtu.be/n4TZtBIF9MQ

ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:

Αποστρατιωτικοποίηση της Δωδεκανήσου: τουρκικό έωλο εφεύρημα - Γράφει ο Κώστας Ε. Μηνέττος*

Με τη Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάνης του 1923 η Τουρκία δέχθηκε την εκχώρηση της Δωδεκανήσου στην Ιταλία χωρίς καμιά αποστρατιωτικοποίηση.

«Από την πλευρά μας, κάναμε ό,τι μας αναλογούσε. Τώρα η «μπάλα» είναι στο γήπεδο των θεσμών»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Πρώτη Γραμμή με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ήταν σήμερα 22/5/17 καλεσμένος ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. http://youtu.be/OQRQPjR2zXI

Για το σημερινό Eurogroup

«Το έργο του χαρτοφυλακίου Νησιωτικής Πολιτικής βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα της ακτοπλοΐας, την κρουαζιέρα, τις λιμενικές υποδομές, την Υγεία, τις αφαλατώσεις και την ενεργειακή διασύνδεση των νησιών  παραχώρησε την Τρίτη (25/4/2017), ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο ραδιόφωνο Aegean Voice. http://www.youtube.com/watch?v=K-OVr39SM8s

Για την ακτοπλοΐα

·         Προγραμματικές συμβάσεις για τις άγονες σε συνεργασία με την Τ.Α.

ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ - Μέχρι τώρα, αποδεχόμουν ως προβατάκι τα βίτσια της αχόρταγης ΑΕΠΙ

Ο Γιάννης Αγγελάκας έχει ενώσει τη φωνή του με τους 450+ δημιουργούς που ζητούν διαφάνεια, δικαιοσύνη και κρατικό επίτροπο στην ΑΕΠΙ χωρίς συνδιοίκηση με τους μετόχους.

ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΛΑΖΟ ΜΑΝΤΙΚΟ «Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν η πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου. Με λύγισε..»

H Στέλλα Κονιτοπούλου στον Λάζο Μαντικό στους 90,6 ΑΡΤ FM:                           

Ακούστε όλο το ηχητικό από την εκπομπή «stΑΡΤ music»:

https://youtu.be/NVYONu8q5SA

ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑNTΙΚΑ:

«Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν η πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου. Με λύγισε... (Δάκρυσε) Μετά από ένα χρόνο κατάφερα να συνέλθω»

«Νεκτάριος Σαντορινιός: Τα νησιά είναι ένας ιδανικός χώρος για την εφαρμογή καινοτόμων δράσεων»

Παρών στην σημερινή (4/4/17) συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στην αίθουσα της ΚΕΔΕ, με θέμα τη διοργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Μήλο 21-22 Απριλίου, ήταν ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το συνέδριο με θέμα “Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές και Νησιωτικότητα: Περιβάλλον, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα”, είναι το 2ο της ίδιας θεματικής και συνδιοργανώνεται από το  Δήμο Μήλου, το Ενεργειακό & Περιβαλλοντικό Γραφείο Αιγαίου, το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ και το portal energypress.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΛΗ Α.ΥΨΗΛΑΝΤΗ -51 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕΤΡΙΔΗ

Πέρασαν 51 χρόνια από το θάνατο του Δημάρχου Ρόδου - Ιατρού Μιχαήλ Γ. Πετρίδη . Του ανθρώπου που σφράγισε με το έργο και την παρουσία του την πορεία της σύγχρονης Ρόδου . Δημιουργού των πρώτων δημοτικών επιχειρήσεων, που τα χρόνια της δημαρχίας του, λειτούργησαν υποδειγματικά. Της ΡΟΔΑ, της ΕΔΥΡ (τώρα ΔΕΥΑΡ), του Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου, του Εκπολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Οργανισμού του Δήμου Ρόδου.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΕΡΕΤΤΑΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ με βάση τα κείμενα του Αρριανού, του Πλούταρχου, του Διόδωρου και άλλων αρχαίων συγγραφέων

Ο Αλέξανδρος κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο νου και την καρδιά των Ελλήνων, όσων τέλος πάντων αντιλαμβάνονται τη λέξη «Έλληνας» ως συμμετοχή στην ελληνική παιδεία.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ «Το εγχείρημα για τις συνδυασμένες μεταφορές γίνεται για πρώτη φορά. Θα βρούμε λύσεις με σκοπό την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των νησιωτών»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νεκτάριος Σαντορινιός στην ΕΡΑ Ρόδου, την Δευτέρα (06/02/17), αναφερόμενος εκτενώς στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για τη συγκρότηση κοινής επιτροπής με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με τοπικούς φορείς των νησιών, η οποία θα έχει ως κύριο θέμα τον σχεδιασμό των συνδυασμένων μεταφορών. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός απάντησε, όμως, και σε ερωτήσεις σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης αλλά για την στάση της Ν.Δ.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ - Ανοικτή επιστολή ΠΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ / ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ἁιδώς Αργείοι! Ἡρθαν τ’ άγρια να διώξουν τα ήμερα! Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης! Αυτά και άλλα πολλά ρητά μου έρχονται στο νου διαβάζοντας την ρηξικέλευθον πρότασή σας προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, να δημιουργηθεί και στη Ρόδο μας Hot Spot ή Κέντρο Προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων!

H βραβευμένη στιχουργός σε Τουρκία και συγγραφέας των Best seller σε Ελλάδα Ευανθία Μάγνη μίλησε στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό για τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας, για τη μουσική και φυσικά για τα μυθιστορήματα της!

«Δεν μου άρεσε που αντέδρασε ο Υπουργός Άμυνας έτσι ώστε να πάει και ο ίδιος εκεί να ρίξει στεφάνι από πάνω στα Ίμια. Δηλαδή να θυμηθούμε έναν έλληνα πρωθυπουργό που ευχαριστούσε εκείνο το βράδυ την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για μια γη που είναι Ελληνική;»

«Όχι εφόσον δεν έγινε τίποτα τότε, ταπεινωθήκαμε με το να κατεβάσουμε τη σημαία μας και να φύγουμε. Εγώ θα τους είχα αυτή τη στιγμή αγνοήσει εντελώς. Τα Ίμια είναι ελληνικά, είναι ελληνικό έδαφος»

Για Πάνο Καμμμένο:

Αθλητικός Τουρισµός: Το µεγάλο στοίχηµα για τη Ρόδο, βασίζεται στο Rhodes Circuit!

Η αλήθεια είναι, ότι, η Ρόδος πάσχει εδώ και αρκετές δεκαετίες, από έλλειψη δραστηριοτήτων τύπου «ατραξιόν» ικανών να προσελκύσουν υψηλής εισοδηµατικής στάθµης τουρίστες. Χωρίς να απαξιώνεται η σηµασία του µαζικού τουρισµού, προορισµοί, όπως αυτός της Ρόδου, διατηρούνται στην παγκόσµια τουριστική επικαιρότητα και γίνονται ελκυστικοί, µόνον εφόσον διαθέτουν εντυπωσιακές δράσεις.

Ας δοκιμάσουμε να πετάξουμε - Του Ηλία Καραβόλια

Στην αυγή του νέου έτους συνειδητοποιούμε ότι ποτέ δεν έτρεχε ο χρόνος τόσο γρήγορα σε τουτο εδω τον τόπο. Ποτέ οι χρονιές, οι μήνες, οι μέρες δεν περνούσαν τόσο βιαστικά. Βυθισμένοι στο άγχος, στις σκέψεις για το δύσκολο αύριο,στην αναμονή μιας καλής είδησης, ζούμε ταχύτατα χωρίς να τρέχουμε. Αλλά ο χρόνος κυλά, φεύγει. Δεν έχει σημασία αν είναι 2016, 2012, 2010: Πέρασαν 7 χρόνια και ο νους έμεινε κολλημένος.Τα όνειρα δεν πάνε παραπέρα, κόλλησαν.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ - Γράφει ο DR. ΠΟΛΥΒΙΟΣ Μ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ MD PHD MSc - Αγγειοχειρουργός

Ο Δρ Horst-H. Aschoff πλαστικός χειρουργός, ο Δρ Πολύβιος Παυλίδης αγγειοχειρουργός και ο Δρ Βασίλειος Παπαγεωργίου, πλαστικός χειρουργός προέβησαν σε επιτυχημένη αποκατάσταση ακρωτηριασμένου άνω άκρου στην κλινική Sana στο Lübeck Γερμανίας.

ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η Χρυσή Ν. Ζαϊρη, μιλά στην Άννα Σαρρή

Η Χρυσή Ν. Ζαϊρη, η συγγραφέας που συνέταξε την ανανεωμένη έκδοση της βιογραφίας του Αγίου Σάββα, μιλά στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Δωδεκανήσου www.blackmonday.gr και στη δημοσιογράφο Άννα Σαρρή, για τον Άγιο Σάββα το νέο, τον μέγα θησαυρό της Καλύμνου (!)

Pages

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Editorial

Pages

Διαφήμιση