.

Διαφήμιση

 

 

User login

Δωδεκάνησα

Β. Καλοπήτας από την Μαλώνα: «Θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική διοίκηση στο νησί μας»

Για την αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων με την εκχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων, όπως προβλέπεται μέσα από το πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο», ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μαλώνας κ. Νεκτάριο Μουστακέλλη ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας.

Ηχηρό μήνυμα από το Δήμο Ρόδου: «Λέμε ΟΧΙ στην παιδική κακοποίηση»

Η παιδική κακοποίηση αποτελεί φαινόμενο που ολοένα και περισσότερο απαντάται στη σημερινή πραγματικότητα. Παγκοσμίως επικρατεί  σε πολύ υψηλά, αφού υπολογίζεται πως μόνο τον περασμένο χρόνο 1 δισεκατομμύριο παιδιά, ηλικίας 2 έως 17 ετών, υπέστησαν σωματική, σεξουαλική ή συναισθηματική βία ή παραμέληση. Αγόρια και κορίτσια έχουν ίδιο κίνδυνο σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης και παραμέλησης, ενώ τα κορίτσια εκτίθενται σε μεγαλύτερο κίνδυνο σεξουαλικής κακοποίησης.

«Θα είμαι ΠΑΡΩΝ σε όλη την Δωδεκάνησο», δηλώνει ο Αντώνης Γιαννικουρής για τους πάνω από 11.000 σταυρούς

Θέλω να ευχαριστήσω τους, πάνω από έντεκα χιλιάδες, συμπολίτες μου στα Δωδεκάνησα για την εμπιστοσύνη τους.

Η στήριξη και η αφοσίωσή σας καταγράφηκε στην συνείδησή μου και στην καρδιά μου και με οπλίζει με περίσσεια δύναμης για την συνέχεια.

Ένιωσα την αγάπη του κόσμου σε όλα τα νησιά μας, με προεξάρχουσα την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κω, που με τίμησε με την πρώτη θέση  του ψηφοδελτίου, χαρίζοντας μου μια ιστορική καταγραφή πρωτιάς – ρεκόρ, με πάνω από τέσσερις χιλιάδες σταυρούς.

Μίκα Ιατρίδη: «Σας ευχαριστώ για την ακλόνητη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί!»

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την κάθε μια και τον κάθε έναν από εσάς, τους ανθρώπους που πορευόμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, για τη συνεχή και καθαρή στήριξη, για την αγάπη σας, που έγιναν η μεγάλη μου δύναμη στην κάλπη! 
 
Σας ευχαριστώ για την ακλόνητη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί, μια σχέση που δυνάμωσε ακόμα περισσότερο μέσα στην τελευταία τετραετία. 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και την ομάδα μου, που στάθηκαν με όρεξη, θέληση και μεγάλη πίστη δίπλα μου!
 

Γιάννης Παππάς - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Θέλω να ξέρετε ότι η ισχυρή εντολή που μου δώσατε, με το να με εκλέξετε πρώτο σε σταυρούς Βουλευτή Δωδεκανήσου, αποτελεί μεγάλη τιμή και με γεμίζει ευθύνη, να συνεχίσω δυναμικά το έργο μου για τα Δωδεκάνησα.
 

Ευχαριστήριο μήνυμα του Παναγιώτη Κουνάκη.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους καλούς φίλους που με στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα, σε κάθε νησί της Δωδεκανήσου. Ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που τα κατάφεραν να εκλεγούν, τον Γιώργο Νικητιάδη που θα εκπροσωπεί την παράταξη μας, τον Γιάννη Παππά, τον Μανό Κόνσολα και την Μίκα Ιατρίδη από την ΝΔ, την Χρύσα  Καραγιάννη από το ΣΥΡΙΖΑ .
Πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να δημιουργηθεί ένα σκληρό μπλοκ Δωδεκανησίων βουλευτών που θα καταφέρουν να συνεργαστούν για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας.

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Παππά, για τη μεγάλη νίκη του στις εθνικές εκλογές.

Με μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους και τους φίλους του, ο πρώτος σε σταυρούς Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παππάς ανέφερε:

«Θέλω να ξέρετε ότι η ισχυρή εντολή που μου δώσατε, με το να με εκλέξετε πρώτο σε σταυρούς Βουλευτή Δωδεκανήσου, αποτελεί μεγάλη τιμή και με γεμίζει ευθύνη, να συνεχίσω δυναμικά το έργο μου για τα Δωδεκάνησα.

Ξεκίνησα την πορεία μου ως πολιτικός, έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό των Δωδεκανήσων και την βελτίωση των συνθηκών ζωής των νησιωτών μας.

«Επίσκεψη της υποψήφιας Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρύσας Καραγιάννη στην Κάρπαθο.»

 Με το νησί της Καρπάθου ολοκλήρωσε τις προεκλογικές της επισκέψεις η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρύσα Καραγιάννη. Συνοδευόμενη από μέλη της ΟΜ Καρπάθου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Νισύριο  καθώς και την Έπαρχο κ. Καλλιόπη Νικολαΐδου. Το βασικότερο πρόβλημα που προβάλλεται από την τοπική αυτοδιοίκηση είναι αυτό της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της, που παροδικά αντιμετωπίστηκε με συμβασιούχους ορισμένου χρόνου των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πώς θα κρατήσουμε έξω από τη Ρόδο τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα χωρίς να διώξουμε τους ενοικιαστές τους από την αγορά

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα φέρνουν στην πόλη επισκέπτες τους οποίους χρειάζεται η εμπορική και τουριστική αγορά. Την ίδια στιγμή τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα συνιστούν έναν από τους βασικούς παράγοντες πρόκλησης του κυκλοφοριακού χάους.

Γιάννης Παππάς: «Προχωράμε σταθερά για την Ελλάδα που μας αξίζει!»

«Η Ρόδος,  γιορτάζει το Νοέμβριο, τον   Πολιούχο της, Κωνσταντίνο Υδραίο. Στις 21 Μαϊου, ανήμερα της εορτής Κωνσταντίνου και Ελένης, οι ροδίτες θα γιορτάζουν τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.  Την άλλη Κυριακή, όλη η Ρόδος θα είναι μπλε!» έτσι ξεκίνησε την επίσημη ομιλία του στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανάμεσα στο πλήθος  φίλων της μεγάλη παράταξης από όλα τα νησιά μας, μέσα στο μεγαλοπρεπές σκηνικό της πόλης της Ρόδου,  που ήταν γεμάτο ενθουσιασμό, παλμό, ελπίδα, γεμάτο Δωδεκανήσιους!

Πρωτιά για μαθητές του Γυμνασίου Παραδεισίου σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό

Το Γυμνάσιο Παραδεισίου Ρόδου συμμετείχε στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικής Λογικής & Υπολογιστικής Σκέψης Alan Turing (εγκεκριμένο από το ΥΠΑΙΘ: αρ.πρωτ. Φ15/ 20647/Δ2/22-2- 2023), που διοργάνωσε το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν φέτος περισσότεροι/ες από 4.000 μαθητές/μαθήτριες από 183 σχολεία όλης της Ελλάδας, που φοιτούν σε (Δημόσια και Ιδιωτικά) Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια όλων των τύπων της Ελλάδας.

Στη Σύμη η Μίκα Ιατρίδη για τους εορτασμούς της 78ης Επετείου Απελευθέρωσης.

Στους εορτασμούς της 78ης επετείου από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Παραδόσεως των Στρατευμάτων Κατοχής Δωδεκανήσου, Κρήτης και Νοτιοανατολικής Μεσογείου στους Συμμάχους, παρευρέθηκε η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη.

Φέτος οι εορτασμοί τελέστηκαν με την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, γεγονός που αποδεικνύει τη μέγιστη σημασία και τον βαρύνοντα ρόλο που έχει η περιοχή μας για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

Μετά τη δημιουργία του μεγάλου προβλήματος της ακτοπλοϊκής επικοινωνίας στη Βόρειο Δωδεκάνησο με το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ», τώρα δημιουργείται μείζον ζήτημα στην κεντρική γραμμή όλης της Δωδεκανήσου με τον Πειραιά.

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και η υποδοχή του «ΔΙΑΓΟΡΑ» και στη θέση του μας προέκυψε το παλαιό «ΠΡΕΒΕΛΗΣ», το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο για το Βόρειο Αιγαίο, αλλά προφανώς κατάλληλο για το Νότιο Αιγαίο που είναι και πιο απομακρυσμένο.

Περιοδεία του Αντώνη Γιαννικουρή στη Σύμη με αφορμή την επέτειο της 8ης Μάϊου

Περιοδεία στη Σύμη, το νησί όπου γράφτηκε το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και πατρίδα της γιαγιάς του Καθολικής Ζαχαριά, έκανε από το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Γιαννικουρής, με αφορμή  την επέτειο της  8ης Μάϊου 1945.

Ο κ. Γιαννικουρής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αρκετούς κατοίκους του νησιού και να κουβεντιάσει μαζί τους για ζητήματα της επικαιρότητας, με επίκεντρο  τις ανάγκες τους εν όψει της τουριστικής σεζόν,  η οποία  προβλέπεται από όλους ιδιαίτερα αισιόδοξη.

Παναγιώτης Κουνάκης: Να σταματήσει ο εμπαιγμός των νησιωτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο εμπαιγμός εις βάρος των νησιωτών δεν έχει τέλος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που πλέον δεν κρατά ούτε τα προσχήματα και αντ΄αυτού σκοπεύει να επισκεφθεί τη Ρόδο στις 12 Μαΐου.
Αλήθεια, με ποιο μέσο θα έρθει στα Δωδεκάνησα ο κύριος πρωθυπουργός; Γιατί σίγουρα δεν πρόκειται να επιλέξει πλοίο με το οποίο θα χρειαστεί πάνω από 20 ώρες για να φτάσει στον προορισμό του, όπως για παράδειγμα ένας Τηλιακός ή επισκέπτης της Τήλου που θα χρειαστεί να ταξιδέψει από τον Πειραιά για το νησί.

Βάιος Καλοπήτας από τον Αρχάγγελο: Θα δώσουμε ξανά ρόλο και αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια

Η πλήρης εγκατάλειψη των τοπικών συμβουλίων και η απαξίωση του ρόλου των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων αναδείχθηκαν για ακόμα μια φορά, κατά τη συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Βάιου Καλοπήτα με εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων Αρχαγγέλου και Μασάρων.

Γιάννης Παππάς: Επίσκεψη στην γραφική Χάλκη της ανάπτυξης και του μηδενικού κόστους ενέργειας.

Με το βλέμμα στραμμένο  μπροστά  και στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της πολιτικής των επόμενων, κρίσιμων  ετών, συνεχίζει την περιοδεία του ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, με επόμενο σταθμό τη γραφική  Χάλκη.

Οι κάτοικοι της Χάλκης υποδέχτηκαν  θερμά τον  Γιάννη Παππά και τον ευχαρίστησαν  για την σημαντική συνδρομή του στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με μεγάλο , σύγχρονο και γρήγορο πλοίο, που έφερε μεγάλη τουριστική ανάπτυξη  τη θερινή περίοδο.

Δήλωση Σάββα Διακοσταματίου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Σάββας Διακοσταματίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Συνάντηση δημάρχου Κω με Δ.Σ. Ναυτικού Ομίλου

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κω είχε ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, όπου συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η διοίκηση του Ν.Ο.Κ. ενημέρωσε το δήμαρχο Κω για τις δράσεις, τις επιτυχίες αλλά και τα προβλήματα του Ομίλου, ειδικά για όλα όσα αφορούν στις εγκαταστάσεις και την προοπτική αναβάθμισης τους.

Γιάννης Παππάς: «ξεκινάει ο διαγωνισμός για την μελέτη και κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω»

Προχωράει  το σημαντικό έργο του Δικαστικού Μεγάρου της Κω. Μετά από πολυεπίπεδες προσπάθειες του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννη Παππά, πραγματοποιείται ένα έργο πνοής για το νησί, καθώς σήμερα, Πέμπτη 11 Μαΐου  2023, στη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕ Α.Ε. εγκρίθηκαν με αριθμό 406 τα τεύχη δημοπράτησης.

Γιάννης Παππάς «στις νίκες, αλλά και στα προβλήματα, πάντα κοντά στους συμπατριώτες μας»

«Συγχαρητήρια από καρδιάς, στον ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ! Στους ποδοσφαιριστές για το εξαιρετικό παιχνίδι, στους παράγοντες για τις συνεχείς προσπάθειες και στους φιλάθλους που σε κάθε αγώνα, εμψυχώνουν την ομάδα. Η άνοδος από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος σηματοδοτεί  μια νέα εποχή δόξας, επιβράβευσης, αλλά και μεγαλύτερης ευθύνης για όλους, ώστε να επιτευχθούν ακόμα πιο πολλές διακρίσεις» δήλωσε ο υπ. Βουλευτής Γιάννης Παππάς, μετά τη φιέστα ανόδου, που παρακολούθησε με θαυμασμό και υπερηφάνεια.

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Διαφήμιση