.

Διαφήμιση

 

User login

Δωδεκάνησα

Μίκα Ιατρίδη από την Κω: «Σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, εργαζόμαστε για να πετύχουμε το καλύτερο για τα νησιά μας!»

Η βουλευτής Δωδεκανήσου και Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, βρέθηκε τις τελευταίες τρεις ημέρες στην Κω, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων της στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η Μίκα Ιατρίδη συνομίλησε με συμπατριώτες της, τον Έπαρχο και το Δήμαρχο του νησιού και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Περιφερειάρχης, Γ. Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση υποβολής προτάσεων, μέσω της οποίας θα προσληφθούν γιατροί όλων των ειδικοτήτων, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, στις Δομές Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για την αντιμετώπιση της πανδ

Ο Περιφερειάρχης, Γ. Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση υποβολής προτάσεων, μέσω της οποίας θα προσληφθούν γιατροί όλων των ειδικοτήτων, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, στις Δομές  Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας,  για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΣΥΡΟ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΣΥΡΟ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Η υπογραφή του  συμφωνητικού για την παραχώρηση της διαχείρισης του Καταφυγίου Σκαφών Αναψυχής  Πάλων Νισύρου, στην εταιρία του Δήμου Νισύρου ΔΗΤΟΥΡΕΝ από το Λιμενικό Ταμείο Κω-Νισύρου-Αστυπάλαιας,  χθες Κυριακή 12 Ιουλίου,  αποτελεί ιστορικό γεγονός για τον Δήμο μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις τόσο εγώ όσο και τα μέλη της παράταξης ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ,θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις

Οι εξετάσεις  για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποτελούν σημαντικό ορόσημο για κάθε μαθητή-μαθήτρια. Ωστόσο ,δεν είναι παρά ένα ορόσημο ανάμεσα στα πολλά που θα ακολουθήσουν.

Ευχόμαστε  σε όλους τους υποψηφίους να επιλέξουν το καλύτερο για τους ίδιους, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες τους.

Συνάντηση Δημάρχου Χάλκης Ε. Φραγκάκη με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χάλκης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που ταλανίζουν την ακριτική Χάλκη.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ελλείψεις και την υποστελέχωση που αντιμετωπίζει το νησί στο κομμάτι των τεχνικών υπηρεσιών πράγμα που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την περάτωση των εργασιών, οι οποίες προηγουμένως χρίζουν τεχνικών μελετών.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ακαδημαϊκή ομάδα επιστημόνων-ερευνητών εξειδικευμένων σε θέματα ενέργειας-περιβάλλοντος-σχεδιασμού κατασκευών-πληροφορικής και υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΔΑ), επισκέφθηκε τη Νίσυρο  την περίοδο 9 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου 2020 στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Νισύρου και του ΠΔΑ για την εκτέλεση ερευνών και μελέτης για το πρόγραμμα με τίτλο:  «Εξειδικευμένη έρευνα και προτάσεις Εφαρμογής πάνω στις Ενεργειακές Ανάγκες της Νισύρου με στόχο την ανάπτυξη και υλοποίηση ολοκληρωμένου σχεδίου Ανανεώσιμων

Το ΜέΡΑ25 είναι εδώ, επίμονα, ανυποχώρητα με λύσεις, για τους ανθρώπους

Σύσσωμη η «λίστα Πέτσα» αναπαρήγαγε αποσπασματικά ως χθεσινή, την πρόταση του ΜέΡΑ25 στην αρχή της κρίσης του κορωνοϊού για την ενίσχυση των πολιτών της ΕΕ με το ποσό των 2000 ευρώ μέσω της ΕΚΤ, για το διάστημα που θα χρειαζόταν να παραμείνουν έγκλειστοι.

257.000 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς στη Ρόδο, ύστερα από συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Υπουργό Εσωτερικών.

Ύστερα από τη συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, εκδόθηκε σήμερα η απόφαση για την ενίσχυση με 257.820 ευρώ των πλημμυροπαθών της Ρόδου από την κακοκαιρία του Νοεμβρίου του 2019, έπειτα από αίτημα που είχαν στείλει οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Στη συνάντηση της με τον Υπουργό Εσωτερικών, η Μίκα Ιατρίδη είχε ζητήσει οι αποζημιώσεις να καταβληθούν το συντομότερο δυνατόν.

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη, η βουλευτής Δωδεκανήσου, σημείωσε τα εξής:

Υπογραφή εργολαβικής σύμβασης για τη συντήρηση του κτιρίου Κ.Τ.Ε.Ο. στη Ρόδο

Μετά την ολοκλήρωση του ανοιχτού διαγωνισμού που διενεργήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου,   ο  Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο για  την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης στο κτίριο Κ.Τ.Ε.Ο. Ρόδου», ύψους 105.588,42 ευρώ.

Μήνυμα Βουλευτή Δωδ/σου για τον ένα χρόνο από τη νίκη της ΝΔ στις 7 Ιουλίου.

Ένας χρόνος συνεχούς αγώνα για την Πατρίδα και τα νησιά μας. 

Ένας χρόνος μεταρρυθμίσεων, πράξεων και αλλαγών από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα σε μόλις 12 μήνες η Κυβέρνηση, με το σχέδιο του Πρωθυπουργού μας, έφερε εις πέρας πολύ σημαντικές διαδικασίες και έλυσε καίρια ζητήματα, τα οποία η προηγούμενη κυβέρνηση είτε αγνοούσε, είτε τα εκμεταλλευόταν για πολιτικό όφελος.

Η Μίκα Ιατρίδη στην Τήλο. «Είμαστε δίπλα στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου, με ολοκληρωμένο σχέδιο σε πρωτόγνωρες συνθήκες».

Συνεχίζει τις επισκέψεις της στα νησιά της Δωδεκανήσου η Μίκα Ιατρίδη. Μετά τους Λειψούς, τη Λέρο και την Πάτμο, η βουλευτής βρέθηκε στην Τήλο για να συζητήσει με τους μόνιμους κατοίκους τις συνθήκες της τουριστικής περιόδου που μόλις ξεκίνησε, αλλά και τα θέματα που τους απασχολούν.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους συμπατριώτες της για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και τα μέτρα στήριξης, τα οποία περιλαμβάνουν και τις εποχικές επιχειρήσεις του τριτογενούς τομέα στο σύνολό του.

Η Μίκα Ιατρίδη στην Πάτμο. «Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, διατηρούμε την αισιοδοξία για μια όσο το δυνατόν θετική τουριστική περίοδο για τα νησιά μας».

Στην Πάτμο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, ύστερα από την επίσκεψή της στους Λειψούς και τη Λέρο, για να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες της, με δεδομένο ότι από την 1η Ιουλίου έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου συμμετείχε στη συνάντηση των γιατρών του Κέντρου Υγείας Πάτμου με εκπροσώπους των τουριστικών επιχειρήσεων, όπως τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων, Ιάκωβο Κουτλάκη και τον Πρόεδρο Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Νίκο Μίχα, παρουσία και της δημοτικής συμβούλου, Ελένης Μαυρόγαλου.

Στη Νίσυρο ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου

Πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τη δημοτική αρχή για τα έργα που εκτελούνται στο νησί από την Περιφέρεια και ελέγχους με κλιμάκιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο Σφαγείο της Νισύρου

Στη Νίσυρο βρίσκεται από προχθές, Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου, όπου, σε συνεργασία με κλιμάκιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο Σφαγείο της Νισύρου για πρόβλεψη αδειοδότησης σφαγής βοοειδών.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση που έκανε ήδη την εμφάνισή της στη Ρόδο

Με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός της λιποθυμίας μικρού παιδιού  στο νησί μας, γεννώνται πολλά και ποικίλα ερωτήματα αλλά και διαπιστώσεις που απαιτούν απαντήσεις και λύσεις ταυτόχρονα. Δεν μπορεί να είμαστε αμέτοχοι ή να εθελοτυφλούμε. Ωστόσο βρίσκω αληθινά παρήγορο το γεγονός, ότι η κοινή γνώμη δεν αναλώθηκε σε καυγάδες για το αν το 9χρονο παιδί στη Ρόδο λιποθύμησε όντως από την πείνα. Η είδηση για τη λιποθυμία του παιδιού στο νησί αντί για καυγάδες προκάλεσε αμηχανία.

Με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία η επικοινωνιακή στρατηγική του Νότιου Αιγαίου για την τουριστική περίοδο του 2020 εν μέσω πανδημίας

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της επιστημονικής μελέτης για την προβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης με τη Δημοτική Αρχή Ρόδου και τους οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς Ρόδου και Δωδεκανήσου 

Δήλωση Νεκτάριου Σαντορινιού σχετικά με τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν οι εποχικά εργαζόμενοι των νησιών

«Ν. Σαντορινιός: Οι εποχικά εργαζόμενοι βιώνουν συνθήκες ακραίας φτωχοποίησης. Η Κυβέρνηση πρέπει άμεσα να υιοθετήσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της Εργασίας»

ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΠΑΠΠΟΥ – Κ. ΖΩΓΡΑΦΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

«Αναγκαία η αύξηση του διαθέσιμου προϋπολογισμού των Δανείων της ΕΑΤ για τα Δωδεκάνησα»

Η γεωγραφική ιδιαιτερότητα της Δωδεκανήσου, ο αμιγώς εποχιακός χαρακτήρας των περισσότερων επιχειρήσεων και η άμεση εξάρτηση των νησιών από τον τουρισμό, θέτουν ουσιαστικό θέμα επιβίωσης και απαιτούν ειδικές δράσεις και παρεμβάσεις

Αντώνης Καμπουράκης: «Στόχος μας η επιστροφή στην κανονικότητα» Συναντήθηκε με το δ.σ της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου

Εθιμοτυπική συνάντηση με το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη στον ΕΦΚΑ Ρόδου και το Κέντρο Υγείας Ρόδου.

Συναντήσεις εργασίας στον ΕΦΚΑ Ρόδου και το Κέντρο Υγείας Ρόδου, πραγματοποίησε σήμερα η βουλευτής Δωδεκανήσου και Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε στον ΕΦΚΑ Ρόδου με το Γενικό Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Στήριξης Νοτίου Αιγαίου, κ. Ιωάννη Παπαντωνίου, το Διευθυντή της Τοπικής Διεύθυνσης Α΄ Δωδεκανήσου, κ. Νίκο Κωνσταντινίδη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, κ. Νίκο Πούπουζα, καθώς και με τους Προϊσταμένους των τμημάτων.

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ - Μοιράστηκαν 134 tablets στα Γυμνάσια και Λύκεια της Ρόδου.

Παραδόθηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου134 tablets, στους διευθυντές γυμνασίων και λυκείων του νησιού μας.

Με δική τους ευθύνη, θα  τα μοιράσουν για χρήση στους μαθητές που τα έχουν ανάγκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Να πάρουμε στα χέρια μας την οργάνωση του αγώνα για την επιβίωση μας

Όσο κι αν πολλοί, ανάμεσά τους οι ίδιοι οι μεγαλοξενοδόχοι, προσπαθούν να διατηρήσουν ένα κλίμα προσμονής ανάμεσα στους εργαζόμενους, η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεν κρύβεται. Η σαιζόν είναι βέβαιο πια ότι είναι χαμένηκαι η μεγάλη πλειοψηφία από τους χιλιάδες εργαζόμενους στο νησί μας δε θα κάνει μεροκάματο φέτος.

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου αυξάνει τη χρηματοδότησης της δομής παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας “Πανάκεια” στη Ρόδο

Καλύπτεται το κόστος λειτουργίας της για μια ακόμη τριετία, μέχρι και το τέλος του 2023

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, τριπλασιάζεται  το ύψος της χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας  της “Εταιρείας Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων Πανάκεια” και διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της για μια ακόμη τριετία.

Συνάντηση Δημάρχου Χάλκης κ. Φραγκάκη Ευάγγελου με την Γενική Γραμματέα ενέργειας και φυσικών πόρων κα. Σδούκου Αλεξάνδρα.

Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος πραγματοποίησε συνάντηση με την Γενική Γραμματέα ενέργειας και φυσικών πόρων κα. Σδούκου Αλεξάνδρα, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος &Ενέργειας στην Αθήνα.

  Η συζήτηση των δύο είχε ως βασικό άξονα τα στοιχειά και τα κριτήρια που μπορούν σε βάθος χρόνου να καλλιεργηθούν ώστε το νησί της Χάλκης να μετατραπεί στο πρώτο «Πράσινο Νησί της Μεσογείου».

«Μειώνουμε τις «αποστάσεις» με τις απομακρυσμένες περιοχές» «Μειώνουμε τις «αποστάσεις» με τις γειτονιές»

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και Κοινωνικής Επανένταξης στη χώρα μας. Στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ δεν χορηγούνται υποκατάστατα, η συμμετοχή είναι εθελοντική και οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Διαφήμιση