Διαφήμιση

 

 

 

User login

Εκδηλώσεις

ΔΟΠΑΡ - ΠΝΑΙ - Θεατρικό εργαστήρι Κάσου - ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

O Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου, το Θεατρικό εργαστήρι Κάσου «Γιάννης Μαρίνος» και η  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν δύο εξαιρετικά θεατρικά έργα του Γιώργου Χαδιώτη:                           

   1.«Το φευγιό» 17 Νοεμβρίου  2017                     

 2. «Το δάκρυ της Αννέζας» 18 Νοεμβρίου  2017                               

Η Μελίνα Ασλανίδου στη Ρόδο!

Μετά από απαίτηση του κοινού, η αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου επιστρέφει στη Ρόδο για μια μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή του Colorado.
Η Μελίνα είναι ο δικός μας άνθρωπος !

Δρ. Στέφανος Δράκος – πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.: Να διαφυλάξουμε τις αρετές που μας κληροδότησε η Χριστιανοσύνη

«Χασάν μπέη, είμαι ο άλλοτε υπηρέτης σου Κωνσταντίνος από την Ύδρα, που με δόλο με κάνατε μουσουλμάνο. Σου επιστρέφω τη ψεύτικη θρησκεία σου και σου λέγω ότι είμαι Χριστιανός και Χριστιανός θα πεθάνω».

Αδιαμφισβήτητη ανδρεία, ακλόνητη αφοσίωση, βαθιά πίστη.

Αυτά χαρακτήριζαν τον νεομάρτυρα Κωνσταντίνο τον Υδραίο. Αυτόν τιμούμε σήμερα. Υπέμεινε τα πάνδεινα, όμως δεν υπέκυψε. Θυσίασε τα πλούτη, την ευημερία, μία ζωή μέσα στην αναγνώριση, κέρδισε όμως, την αιώνια ζωή.

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμός Αθλητισμός Ρόδου - εγγραφές στα τμήματα πολιτισμού

Το Ωδείο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ) ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά  2017-2018 :

Α) Στα τμήματα που λειτουργούν :
• Πιάνο
• Κιθάρα
• Φλάουτο

•  Τμήμα Θεωρητικών – Ανώτερων θεωρητικών
• Τμήμα Φιλαρμονικών - Μπαντίνα
• Τμήμα χορωδιών

ΚΑΙ

Β)Ξεκινούν εγγραφές στα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος:

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φέρνουν στα Δωδεκάνησα την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το πρόγραμμα «Δικαίωμα στη Μουσική»

ΜΑΡΙΕΤΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Προχωρούμε στη θεσμοθέτηση σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στα νησιά μας»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το διάστημα από 12 έως 19 Νοεμβρίου 2017 φέρνει στη Ρόδο, στην Κω και στη Λέρο την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για μία σειρά (δωρεάν) συναυλιών και εκπαιδευτικών δράσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού-κοινωνικού προγράμματος «Δικαίωμα στη Μουσική».

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΩΝ ΡΟΔΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΑΡΚΑΔΙ 2017"

Η  Αδελφότητα Κρητών Ρόδου «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ.  οργανώνει με την ευκαιρία της 151ης επετείου του ολοκαυτώματος του Αρκαδίου τις εκδηλώσεις «Αρκάδι ‘17».

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Δημοτικό Θέατρο Ρόδου – Ώρα: 20.00

Η Θεατρική Ομάδα της Αδελφότητας παρουσιάζει την  κρητική κωμωδία του Γιάννη Νιωτάκη «Κοντζές και Διωματάρης» σε σκηνοθεσία Γιάννη Φλώρου για τη στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΩΝ «ΦΙΛΗΤΑΣ» - Διημερίδα 21ης και 22ας Οκτωβρίου 2017

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για τη διημερίδα της επιστημονικής συνάντησης με θέμα την «ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΑΣΑΡΝΑ» , συνεδριάσαμε(1/11) ως οφείλαμε όλα τα μέλη του Δ.Σ του Πνευματικού ομίλου Κώων «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ» και κάναμε τον απολογισμό μας.  Όλοι εκφράσαμε την ικανοποίησή μας  για τις σπουδαίες ομιλίες που  ακούσαμε και είδαμε ένα πλούσιο εποπτικό- φωτογραφικό υλικό.

Ο σκηνοθέτης Δ. Αθανίτης στη Ρόδο για διπλή εκδήλωση - Παρουσίαση βιβλίου και προβολή ταινίας

Μετά την ειδική προβολή της ταινίας "Αόρατος" (Invisible) τον περασμένο Δεκέμβριο, ο βραβευμένος σκηνοθέτης Δημήρης Αθανίτης επιστρέφει στη Ρόδο για μια διπλή εκδήλωση:
1)  Παρουσίαση του νέου του βιβλίου "Μυστικές Συναντήσεις" (εκδ. Αγγελάκη)
2)  Προβολή της ταινίας "Καμιά συμπάθεια για τον διάβολο" 
(1997, υποψήφια για τον Χρυσό Αλέξανδρο, κέρδισε το Βραβείο Ερμηνείας με τη Λένα Κιτσοπούλου, νέο director's cut 2017)
ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, στις 9.30 μ.μ.
Κινηματογράφος «ΠΑΛΛΑΣ»

Σύλλογος Πελοποννησίων ΡΌΔΟΥ ''Ο ΜΩΡΙΑΣ'' - Παραδοσιακές Φορεσιές από τη συλλογή Δόρας Στράτου

O Σύλλογος Πελοποννησίων ΡΌΔΟΥ '' Ο ΜΩΡΙΑΣ '' σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Ελληνικής Παραδοσιακής Φορεσιάς από την Μοναδική Συλλογή Λαογραφικής & Ιστορικής σημασίας , του Θεάτρου Ελληνικών Χορών '' ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ '' την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα στο ΑΚΤΑΙΟΝ. 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Αγαπητή δημότισσα,

Αγαπητέ δημότη,

τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης πολλές οικογένειες έχουν βρεθεί  αντιμέτωπες με προβλήματα φτώχειας και κοινωνικών ανισοτήτων. Γεγονότα που δεν πρέπει να μας αφήσουν απαθείς και να μας μετατρέψουν σε παθητικούς δέκτες περιμένοντας τις εξελίξεις. Αντιθέτως, οφείλουμε να κινητοποιηθούμε, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής όλων και περισσότερων πολιτών.

Αύριο Τετάρτη η ημερίδα του ΤΕΕ για τη διάβρωση των ακτών

Τεχνική και επιστημονική ημερίδα για τη διάβρωση των ακτών διεξάγεται αύριο Τετάρτη στο ΤΕΕ. Η διάβρωση των ακτών είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες περιοχές της χώρας, πολλές μάλιστα ιδιαίτερα έντονα, και οι επιπτώσεις του αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου.

ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΤΡΩΝΑΣ...

''Στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Αλεκτρώνα, πιστή στους σκοπούς της για την ανάδειξη ιστορικών περιοχών στον τόπο μας, προάγοντας την αξία της περιήγησης σε μονοπάτια που μας συνδέουν με το παρελθόν και την ιστορία μας, διοργανώνει στις 22 Οκτωβρίου περιήγηση-ανάβαση στα μονοπάτια της Αλεκτρώνας στην Φιλέρημο. 

Τελετή βράβευσης του Έργου Αποκατάστασης-Ανάδειξης του Προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου. "Ένας Περίπατος στον Προμαχώνα της Καλής Θέας"

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, διοργανώνουν το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, διήμερο εκδηλώσεων για την απόδοση του Προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου στο κοινό, με αφορμή την βράβευση του έργου αποκατάστασης-ανάδειξης του με το σημαντικό βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πολιτιστική κληρονομιά / Βραβείο Europa Nostra 2017.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

10.00 π.μ

Συνάντηση του Εντεταλμένου Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Χρήστου Ευστρατίου με τον απερχόμενο Διοικητή της ΠΥΡ Ρόδου, Ηλία Τσαπούρα

Συνάντηση με τον απερχόμενο  διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, Πύραρχο κ. Ηλία Τσαπούρα, είχε ο Εντεταλμένος Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Χρήστος Ευστρατίου.

Η συνάντηση έγινε στην ΠΥΡ Ρόδου, σήμερα, τελευταία ημέρα του κ. Τσαπούρα στη θέση του Διοικητή, ο οποίος μετατίθεται στην Περιφέρεια Αττικής.

«ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 2Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

-ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

-ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Το 2οΣυνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

Αγιασμός στο Καρπάθικο Σπίτι στη Ρόδο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, με μεγάλη του χαρά, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην τελετή Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.30 στο Καρπάθικο Σπίτι, που βρίσκεται επί της οδού Διαγοριδών 8.

Θα προσφερθούν δωρεάν κεράσματα και αναψυκτικά. 

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ-Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Ο Δήμος Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ανακοινώνει το  νέο τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας με τον μαέστρο Γιώργο Σακελλαρίδη.

 Το νέο τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου καλεί κοντά του τον καθένα και την κάθε μια  που επιθυμεί να τραγουδήσει όχι μόνο με τη φωνή, αλλά και με τη ψυχή!

Πρωτοφανής η προσέλευση του κόσμου στη μεγάλη συναυλία παραδοσιακής μουσικής που οργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, το βράδυ της Τετάρτης, όπου «ενώθηκαν» τρεις μουσικοί πολιτισμοί, των Δωδεκανησίων, των Ποντίων και των Κρητών

Στο ένα ασφυκτικά γεμάτο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, χιλιάδες θεατές είχαν την ευκαιρία ένα απολαύσουν μια πρωτόγνωρη σε μέγεθος μουσικοχορευτική παράσταση παραδοσιακής μουσικής,  που «πάντρεψε» με τρόπο εντυπωσιακό την πλούσια και διαχρονική λαϊκή κληρονομιά τριών πολιτισμών: των Δωδεκανησίων, των Ποντίων και των Κρητών.

Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, Ρόδος Επιστημονική Ημερίδα " Γενική Υγείας & Στόμα"

Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, Ρόδος Επιστημονική Ημερίδα " Γενική Υγείας & Στόμα". Σάββατο 07 Οκτωβρίου 2017-Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδ/σου

Το υπερθέαμα παραδοσιακής μουσικής, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, απόψε στις 20:00, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Στον Περιφερειάρχη, Γ. Χατζημάρκο,  οι συντελεστές της μεγάλης μουσικής συνάντησης «Κρήτη – Ρόδος – Πόντος μια αγκαλιά»

Το υπερθέαμα παραδοσιακής μουσικής, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα φιλοξενηθεί απόψε στις 20:00, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Τους συντελεστές της μεγάλης μουσικής συνάντησης Κρήτης, Πόντου και Δωδεκανήσων, που θα γίνει στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Το υπερθέαμα παραδοσιακής μουσικής, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα φιλοξενηθεί αύριο, Τετάρτη, στις 20:00, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Στον Περιφερειάρχη, Γ. Χατζημάρκο,  οι συντελεστές της μεγάλης μουσικής συνάντησης «Κρήτη – Ρόδος – Πόντος μια αγκαλιά»

Το υπερθέαμα παραδοσιακής μουσικής, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα φιλοξενηθεί αύριο, Τετάρτη, στις 20:00, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Μετά την διήμερη επιτυχία της Ρόδου, οι "Θερμόαιμοι" θα παιχτούν στην Κρεμαστή, στ΄ Αφάντου και στα Μαριτσά!

Ολοκληρώθηκε χθες, και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία η διήμερη θεατρική παράσταση "Οι Θερμόαιμοι", που ανέβασε ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου "Άγιος Εφραίμ".

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Διαφήμιση