.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ο γάμος των Ινδών κροίσων... αλά Bollywood στην Αθήνα

Οι εκδηλώσεις κράτησαν τέσσερις ημέρες - Περισσότεροι από 500 οι καλεσμένοι

Eνας γάμος με άρωμα Bollywood και κόστος κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Ο εκατομμυριούχος Ινδός Καράν Ισρανί και η σύζυγός του Μόνικα επέλεξαν την πρωτεύουσα της Ελλάδας για να παντρέψουν την κόρη τους Σερένα με τον Νταλαμάλ Ραμνανί, επίσης ινδικής καταγωγής, σε μια τελετή γεμάτη πολυτέλεια. 
Οι οικογένειες των μελλόνυμφων κατοικούν στο Λονδίνο, από όπου ήρθαν και οι περισσότεροι καλεσμένοι τους.  
Με μια πρωτόγνωρη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο έκλεισαν χθες βράδυ οι τετραήμερες εκδηλώσεις.
Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι από τη μακρινή Ινδία με τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες άρχισαν να καταφθάνουν στο λιτά στολισμένο Ζάππειο, λίγα λεπτά μετά τη δύση του ηλίου. Οι περισσότεροι με το παραδοσιακό κόκκινο τρενάκι που έχει ως αφετηρία το Σύνταγμα και κάνει τον γύρο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Η νύφη Σερένα (αριστερά) με την αδελφή της Σαμίρα 

«Έχετε μια υπέροχη χώρα, η φιλοξενία ήταν εκπληκτική. Γυρίσαμε όλη την Αθήνα, φτάσαμε μέχρι της μοναδικές παραλίες δίπλα στην πρωτεύουσα σας» είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ένα από τα πρώτα καλεσμένα ζευγάρια, που βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. «Θα ξαναεπισκεφθούμε την χώρα σας. Οι τέσσερις ημέρες δεν ήταν αρκετές» μας είπε μια άλλη Ινδή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθήνα επιλέχθηκε από τους νεόνυμφους μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών πόλεων.

Ο Ινδός εκατομμυριούχος Καράν Ισρανί και η σύζυγός του Μόνικα

Πολλοί ήταν οι περαστικοί, κυρίως τουρίστες, που σταματούσαν και ρωτούσαν για την εκδήλωση και για την ιστορία του κτιρίου. Κάποιοι, μάλιστα, γνώριζαν ότι εδώ υπογράφηκε η συνθήκη προσχώρησης της Ελλάδος στην ΕΟΚ τον Μάιο του 1979, καθώς το είχαν διαβάσει στον τουριστικό οδηγό που κρατούσαν. Αρκετοί ήταν οι περαστικοί που παρέμειναν για περισσότερο από μια ώρα μέχρι να δουν τους νεόνυμφους να καταφθάνουν.
Για τη διαμονή των καλεσμένων στην Αθήνα είχε κρατηθεί το μεγαλύτερο μέρος δύο κεντρικών πολυτελών ξενοδοχείων στην Πλατεία Συντάγματος και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο συνολικός τζίρος από την πραγματοποίηση του γάμου στην Ελλάδα, ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ξοδεύουν γιατί έχουν
Η οικογένεια του Καράν και της Μόνικα Ισρανί από την Ινδία δεν φείδεται χρημάτων, ειδικά όταν πρόκειται για την ευτυχία των παιδιών της. Οι πάμπλουτοι Ισρανί το απέδειξαν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο όταν το 2014 διοργάνωσαν τους γάμους της κόρης τους Σαμίρα στην επονομαζόμενη «Πόλη των Λιμνών» στην Ινδία, κλείνοντας σε δύο υπερπολυτελή ξενοδοχεία περισσότερα από 250 δωμάτια για τους καλεσμένους τους. Η πόλη της Ινταϊπούρ έζησε μεγάλες στιγμές, με μια τελετή που έμεινε αξέχαστη στους προσκεκλημένους των δύο οικογενειών από διάφορα μέρη του κόσμου. Κάτι ανάλογο έκαναν και τώρα για τον γάμο της κόρης τους στην Αθήνα με τα δύο ιστορικά ξενοδοχεία που βρίσκονται στο Σύνταγμα, τα οποία τέθηκαν στη διάθεση του πάμπλουτου Ινδού επιχειρηματία. Ενός ανθρώπου που θεωρείται κροίσος των τηλεπικοινωνιών, ο οποίος δουλεύει πολύ σκληρά εδώ και δεκαετίες. Χρόνια τώρα οι εταιρείες που διευθύνει ο Καράν Ισρανί του παρέχουν τη δυνατότητα να σκορπάει χρήματα για τη διασκέδαση και την πολυτελή διαβίωση της οικογένειάς του στην Αγγλία. Με έδρα το City του Λονδίνου και από το γραφείο του που βρίσκεται αρκετά κοντά σε αυτά αρκετών Ελλήνων εφοπλιστών, καταστρώνει τα επιχειρηματικά του σχέδια προκειμένου να κατακτήσει ακόμη περισσότερο τον χώρο των νέων τεχνολογιών σε χώρες της αφρικανικής ηπείρου και της Ασίας. Ηδη μία από τις εταιρείες του, η Sonex Communications PLC, υπέγραψε πριν από λίγο καιρό αποκλειστική συνεργασία με τον ιαπωνικό κολοσσό των ηλεκτρονικών SONY ώστε να διοχετεύει στην αγορά της Νιγηρίας όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας. Παράλληλα, η άλλη εταιρεία του Ινδού εκατομμυριούχου -η περιουσία του οποίου, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, υπολογίζεται στα 560 εκατ. δολάρια, η Flying Dove Limited, κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο των ηλεκτρονικών τεχνολογιών στη Νιγηρία. 

Με βάση το Λονδίνο 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εν λόγω εταιρείας που έχει έδρα το Λάγος, διαθέτει μια ευρεία και πλούσια γκάμα από ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και εργαστήρια επισκευής τους. Ως εκ τούτου η οικογένεια έχει κάθε λόγο να χαίρεται τη ζωή της και μαζί με εκείνην και οι καλεσμένοι της που βρέθηκαν το 2014 στο Ουνταϊπούρ της Ινδίας όπου γιορτάστηκαν οι γάμοι της μεγάλης κόρης των Ισρανί. Η νύφη παντρεύτηκε τον Αραβα Σουμπίρ Κιματραΐ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο δίδυμες κόρες. Η Σαμίρα τελείωσε τις σπουδές της στη Νομική και τώρα ασχολείται με το μεγάλωμα των κοριτσιών της. Η άλλη κόρη της οικογένειας, η Σερένα, η οποία σπούδασε στο Λονδίνο Οικονομικά, είναι σύμβουλος του παγκοσμίου δικτύου Mindshare, ενώ ο Ροχάν, το άλλο μέλος της οικογένειας Ισρανί, μετά τις σπουδές του στο Λονδίνο έχει εγκατασταθεί στην Ουάσινγκτον. Ο 60χρονος Καράν έφυγε από την Ινδία σε νεαρή ηλικία με προορισμό το Λονδίνο. Εκεί σπούδασε και γνώρισε τη Λονδρέζα μετέπειτα σύζυγό του Μόνικα, η οποία τελείωσε το Queens College. Σήμερα η Μόνικα Ισρανί έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία με την επωνυμία Inside Story. Πρόκειται για μια επιχείρηση με είδη δώρων, από κοσμήματα και σαμπάνιες μέχρι πορσελάνινα σερβίτσια και αντίκες. Εκτός από το Λονδίνο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες η εταιρεία της δραστηριοποιείται και στη Νιγηρία, όπως άλλωστε και οι επιχειρήσεις του συζύγου της. Αναζητώντας κανείς πληροφορίες στο Διαδίκτυο για τον Καράν Ισρανί, πέφτει πάνω και στα γνωστά σε όλους Panama Papers, που έχουν ασχοληθεί με χιλιάδες πλούσιους ανθρώπους και τις υπεράκτιες εταιρείες τους. Πάντως εκτός από τον λαμπρό γάμο της κόρης τους Σαμίρα στην Ινδία και αυτόν που πρόκειται να γίνει στην Αθήνα σε λίγες ημέρες, η οικογένεια Ισρανί είναι γνωστή και για το φιλανθρωπικό της έργο, παραθέτοντας κατά καιρούς στο Λονδίνο ανάλογα δείπνα υπό τις οδηγίες του γνωστού σεφ Νόμπου Ματσουχίσα. 

Στιγμιότυπα από τον μυθικό γάμο της πρώτης κόρης του Ινδού κροίσου, Σαμίρα, στο Ουνταϊπούρ της Ινδίας


Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Ζάππειο
http://www.protothema.gr/greece/article/669986/polutelis-indikos-gamos-s...

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση