.

Διαφήμιση

 

 

User login

Η fake μαγκιά των φασιστικής λογικής επιθέσεων κατά της Περιφερειακής Αρχής και του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑΙ

Το παλιό κατεστημένο εξουσίας, συμμαχεί και  με το ομοίως fake νέο ήθος και ύφος που διαλαλεί,  παίζει τα ρέστα του

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις συντονισμένες επιθέσεις εναντίον της Περιφερειακής Αρχής και του ιδίου:

Καθημερινά πλέον γινόμαστε μάρτυρες μιας fake «μαγκιάς» με ξεφρενιασμένες, παραληρηματικές, εμπαθείς, υβριστικές  επιθέσεις κατά της Περιφερειακής Αρχής και του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από όλους εκείνους που πασχίζουν να συγκροτήσουν συμμαχία εναντίον της.

Και είναι τουλάχιστον φαιδρό, το γεγονός ότι κάνουν αυτό ακριβώς που καταγγέλλουν:

Επιδεικνύουν πρωτόγνωρη δυσανεξία στη κριτική που ασκείται από το Γραφείο Τύπου.

Επιδίδονται σε ψεύδη, συκοφαντίες, προσωπικές υβριστικές επιθέσεις και προσβλητικούς, αγοραίας αισθητικής χαρακτηρισμούς. Πρακτικές που αποκαλύπτουν τη φασίζουσα νοοτροπία, ενός κατά τα λοιπά ετερόκλητου συνονθυλεύματος παραγόντων και παραγοντίσκων, με μόνο κοινό σημείο μεταξύ τους, το εμμονικό μένος κατά της Περιφερειακής Αρχής και προσωπικά κατά του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου.

Έχουν μάλιστα το θράσος να ισχυρίζονται ότι όλα αυτά τα κάνουν στο όνομα της Δημοκρατίας!

Προς τους «ευαίσθητους» δημοκράτες:

Από πότε η Δημοκρατία φοβάται να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα; Είναι τόσο «μάγκες» όλοι  αυτοί που καταφέρονται κατά της Περιφερειακής Αρχής και του Γραφείου Τύπου, που το κάνουν με τρόπο σαχλών ευφυολογημάτων, από τον φόβο των συνεπειών που θα υποστούν στην περίπτωση που μιλήσουν με ονόματα. Αυτός κι αν είναι ο ορισμός της fake μαγκιάς και της θρασυδειλίας!

Από πότε οι «προστάτες» της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν κατάπτυστα σεξιστικά σχόλια,  χλευάζοντας το Γραφείο Τύπου και τις εργαζόμενες σε αυτό δημοσιογράφους;  Ο φασισμός με χροιά σεξιστική, τι σχέση μπορεί να έχει με τη Δημοκρατία;

Αυτή είναι η ποιότητα του δημόσιου λόγου  που εκφέρουν όλοι εκείνοι που βρήκαν στις επικείμενες εκλογές την ευκαιρία να “αναστηθούν εκ νεκρών”  για να παραγοντίσουν. Παλιά τους τέχνη.

Η διατύπωση της αντίθετης άποψης προφανώς  είναι υγεία. Αλλά η αντίθετη άποψη που στηρίζεται σε αλήθειες. Η Δημοκρατία τραυματίζεται από εκείνους που την επικαλούνται δόλια, λένε ψέματα και λειτουργούν υστερόβουλα, για να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες.

Το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δεν προκαλεί και δεν επιτίθεται ποτέ πρώτο. Ωστόσο, δεν αφήνει και δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητη καμία συκοφαντική, υβριστική και στηριζόμενη σε ψεύδη, επίθεση κατά της Περιφερειακής Αρχής και του ιδίου.

Στο μεταξύ, οι φασιστικών μεθόδων προστάτες της “δημοκρατίας”, μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν – κρυφά και παρασκηνιακά ασφαλώς – υπηρεσίες Γραφείου Τύπου και να υπαγορεύουν γραμμή και επιχειρήματα σε εκείνους που, το επίσης fake νέο ήθος και ύφος που διαλαλούν, δεν τους εμποδίζει να εκμεταλλεύονται με τον πλέον χυδαίο τρόπο, ανθρώπινα δράματα, βορά στην προεκλογική τους ρητορική, στην οποία η έννοια του σεβασμού στον πολίτη είναι παντελώς άγνωστη.

Το «διαζύγιο» τους με την αλήθεια και  τη Δημοκρατία, το έχουν πάρει προ πολλού οι ίδιοι, όπως και  οι εκφραστές του παρελθόντος με τους οποίους έχουν συμμαχήσει και τους οποίους με τις ανακοινώσεις τους υπερασπίζονται, προδίδοντας έτσι τις «εκλεκτές» πολιτικές συγγένειές τους.

Όσο για τον χαρακτηρισμό της φαυλότητας, τους επιστρέφεται στο ακέραιο.

Το έχουν πλέον αντιληφθεί και οι πέτρες: Το παλιό κατεστημένο εξουσίας συμμαχεί και  σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές, παίζει τα ρέστα του. 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση