.

Διαφήμιση

 

 

User login

Με επίδειξη πτήσης αεροσκάφους F 16 και ένοπλο τμήμα των Βρακοφόρων Κρήτης, η παρέλαση της 7ης Μαρτίου. Με λαμπρότητα ο εορτασμός

Με λαμπρότητα θα εορταστεί φέτος η 71η Επέτειος Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα, στις 7 Μαρτίου 2019  περιλαμβάνοντας πτήση επίδειξης αεροσκάφους  F-16, παρέλαση του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης ενώ στην είσοδο του Δημαρχείου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης πλάκας προς τιμήν του Γιώργου Δασκαλάκη ο οποίος βασανίστηκε και εκτελέστηκε από τους Γερμανούς.

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Ρόδου, ενημέρωσε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η οποία έχει την ευθύνη της παρέλασης ότι μετά και την επικοινωνία του με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, η Πολεμική Αεροπορία θα διαθέσει αεροσκάφος F-16 της Ομάδας Επίδειξης «Ζεύς» για εκτέλεση πτήσης επίδειξης.

Παράλληλα, κατόπιν προσκλήσεώς του στην παρέλαση  της 7ης Μαρτίου θα παρελάσει τμήμα του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, αποτελούμενο από τριάντα δύο άτομα.

Επιπλέον αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης και των χορευτικών εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου θα πραγματοποιηθούν στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης πλάκας με την αναγραφή-συμπλήρωση του ονόματος του αείμνηστου, Γιώργου Δασκαλάκη του Ιωάννη για την προσφορά του στην Εθνική Αντίσταση και τον πολυετή αγώνα του κατά των κατακτητών. Ο Γιώργος Δασκαλάκης, εκτελέστηκε από τους Γερμανούς στις 23 Απριλίου 1945, σε ηλικία μόλις 27 ετών, αφού υπέστη απάνθρωπα βασανιστήρια, αφήνοντας πίσω του χήρα και τρία ορφανά παιδιά. 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση