.

Διαφήμιση

 

 

User login

Εσπερίδα για τη Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου - Στο κατάλυμα της Ισπανίας, την Τετάρτη, στις 17:30 μ.μ.

 TA ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ - Εσπερίδα για τα έργα στη Μεσαιωνική Πόλη, αλλά και για «συμβολικά» έργα εκτός των τειχών, θα πραγματοποιηθεί στο κατάλυμα της Ισπανίας, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στις 17:30 μ.μ., από την αρμόδια Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης & Μνημείων του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

Στην εσπερίδα θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες της Νέας Προγραμματικής Σύμβασης της Μεσαιωνικής Πόλης, η Πολεοδομική Μελέτη της ΜΠ, το δίκτυο ΑΜΕΑ, το Ήχος και Φως, το Εθνικό Θέατρο, η Ροδιακή Έπαυλη, η Βίλα Ακάβι κλπ. Οι εισηγήσεις από στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών θα διαρκέσουν 10-15 λεπτά, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα παρεμβάσεων από εκπροσώπους φορέων, πολιτών κι επιχειρηματιών στα θέματα που θα τεθούν, αλλά και γενικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής της Μεσαιωνικής Πόλης.

Στόχος, η εσπερίδα αυτή να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για την πορεία των δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται από το Δήμο Ρόδου και το υπουργείο Πολιτισμού που αφορούν την προστασία κι ανάδειξη του οικισμού που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UΝΕSCO.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση