.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΔΩΝ ΡΟΔΟΥ «ΕΡΓΑΝΗ ΑΘΗΝΑ» ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

Μέλη και χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Ρόδου «Εργάνη Αθηνά» μετά από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων Σητείας βρεθήκαμε στην Σητεία, προκειμένου να συγχορέψουμε. Λύκειο Ελληνίδων Σητείας, Χορωδείον και Λύκειο Ελληνίδων Ρόδου «Εργάνη Αθηνά» χοροπατώντας στους ρυθμούς και τους σκοπούς της Κρήτης και της Ρόδου, ανταμώσαμε μουσικοχορευτικά στο Άλσος Χλουβεράκη σε μια υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση υψηλής αισθητικής. Αναψηλαφώντας στιγμές από την ιστορία και τη ζωή  του κάθε τόπου, ερχόμαστε σε επαφή με τη δική μας φυσιογνωμία, μετουσιώνοντας τα κάθε λογής συναισθήματα σε τέχνη, μουσική, και τραγούδι.  

Σητειακός πηδηχτός, Σούστα, τα εκατόλογα της αγάπης, Χανιώτικος Συρτός, Κρητικός Ρόδου, μας ψιθυρίζουν την ομοιογένειά μας. Η περιήγηση σε ιδιαίτερους τόπους της Σητείας και η επίσκεψή μας  στο Βάι και στη Μονή Τοπλού ολοκλήρωσαν τον σκοπό του ταξιδιού μας.  Τις όμορφες αυτές στιγμές ήρθε να επισφραγίσει η φιλοξενία της Προέδρου και των μελών-χορευτών του Λυκείου Ελληνίδων Σητείας, που ήταν δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες.  

Η συνάντηση αυτή ήταν η συνέχεια μιας όμορφης συνεργασίας που ξεκίνησε το Πάσχα του 2019, όταν μέλη και χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Σητείας επισκέφθηκαν την Ρόδο, περιηγήθηκαν στην Πόλη και σε χωριά και αντάμωσαν, γλέντησαν, χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί με μέλη και χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Ρόδου «Εργάνη Αθηνά».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας για τη πρόσκληση, την υπέροχη φιλοξενία και τη δυνατότητα που μας έδωσε να αναδείξουμε μέσω της μουσικοχορευτικής αυτής παράστασης  “στα ίδια ζάλα” τα κοινά πολιτισμικά μας στοιχεία με την τέχνη της μουσικής και του χορού. 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση