.

Διαφήμιση

 

 

User login

Η Ρόδος για τη Ζωή

Με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς πωλούνται οι μπλούζες της φετινής εκδήλωσης της ΑΜΚΕ "Η Ρόδος για τη Ζωή" που πρόκειται να διεξαχθεί φέτος για 10η συνεχόμενη χρονιά, στις 3 Νοεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ραντεβού έχει δοθεί για την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου ενώ το χρώμα της φετινής εκδήλωσης- περπατήματος είναι το χρώμα της πρώτης χρονιάς της εκδήλωσης- το φούξια.

Ο στόχος της ΑΜΚΕ "Η Ρόδος για τη Ζωή" αφορά ένα νέο σύστημα υπερηχοτομογραφίας το οποίο διαθέτει την τεχνική Shearwave ελαστογραφια πραγματικού χρόνου, μία τεχνική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και πρόκειται επανδρώσει και το νοσοκομείο της Ρόδου!

Η αξία του μηχανήματος ανέρχεται στα 55 χιλιάδες ευρώ, στόχος ιδιαίτερα υψηλός δεδομένου οτι η ΑΜΚΕ στηρίζεται σχεδόν εξολοκλήρου από τις πωλήσεις των μπλουζών αξίας 6 ευρώ, τις οποίες και φορούν οι χιλιάδες συντοπίτες μας στη διάρκεια της εκδήλωσης -και όχι μόνο.

Δεκάδες εθελοντές, σύλλογοι, σωματεία, επιχειρήσεις, και ιδιώτες ενώνουν κάθε χρόνο τις δυνάμεις του προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, ένας στόχος που υλοποιείται τις πρώτες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Οι εκτιμήσεις για τη φετινή χρονιά είναι πως ο ιδιαίτερα υψηλός στόχος θα επιτευχθεί, ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες που απομένουν, οι ρυθμοί γίνονται ακόμη πιο εντατικοί προκειμένου να προμηθευτούν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας τις μπλούζες για την εκδήλωση- περπάτημα θεσμό για το νησί της Ρόδου. Μια εκδήλωση, που η συμμετοχή της ξεπερνάει κατά πολύ, οποιαδήποτε άλλη τέτοιου είδους εκδήλωση σε περιφερειακό επίπεδο.

Το βασικό σημείο πώλησης των μπλουζών είναι όπως κάθε χρόνο ο πεζόδρομος Πλαστήρα (πεζόδρομος Ακταίον), ενώ τα ωράρια που το βρίσκετε ανοιχτό είναι καθημερινά 10:00-13:30 και 17:00- 20:00, ενώ τα Σάββατα 10:30- 14:00.

Το ραντεβού όπως πάντα πρόκειται να δοθεί στις 9:30 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου από όπου και θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου και το περπάτημα μέσω της Τάφρου και έπειτα η επιστροφή στην πλατεία.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση