.

Διαφήμιση

 

 

User login

Όλη η Ρόδος στην εκδήλωση "Η Ρόδος για τη Ζωή"

Η Ροδίτισσα ολυμπιονίκης Νίκη Ξάνθου είναι αυτή η οποία θα δώσει την εκκίνηση στον δέκατο αγώνα- περπάτημα της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη Ζωή" που διεξάγεται την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

Στη φετινή εκδήλωση αναμένεται οτι θα συμμετάσχουν και πάλι χιλιάδες συμπολίτες μας, ενισχύοντας την προσπάθεια για τη μάχη εναντίον του καρκίνου.

Για μια ακόμη χρονιά, αποδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτι "Η Ρόδος για τη Ζωή" είναι μια εκδήλωση που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα επαγγέλματα, σε όλα τα θρησκεύματα και τις φυλές, μια εκδήλωση κατά την οποία όλη η Ρόδος γίνεται "μια γροθιά"!

Με το φούξια να είναι το χρώμα που αναμένεται να "πλημμυρίσει" η πλατεία δημαρχείου την Κυριακή, χρώμα της πρώτης χρονιάς που διεξήχθη η εκδήλωση "Η Ρόδος για τη Ζωή", οι δράσεις φέτος είναι ιδιαίτερα εορταστικές με αποκορύφωμα την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης- θεσμού για το νησί μας.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 10 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου, οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Τέρης Χατζηιωάννου και Κώστας Σαμιωτάκης θα ξεκινήσουν την παρουσίαση.

Στην πλατεία δημαρχείου και αφού ξεκινήσει ο κόσμος να συγκεντρώνεται, θα απολαύσουμε το ρόδιο συγκρότημα Highway groove band, η "Μπάντα δρόμου" του μουσικού σχολείου, τη φιλαρμονική Ρόδου και φυσικά τη μικρή μας προθέρμανση με τον γυμναστή της εκδήλωσης, τον κ. Στέργο Κουπάδη. Αξίζει να σημειωθεί πως για τη φετινή χρονιά επιλέχθηκε οι δρομείς να ξεκινήσουν το τρέξιμο λίγο νωρίτερα απο τους υπόλοιπους συντοπίτες μας που θα ξεκινήσουν με περίπου μισή ώρα διαφορά (11 ώρα εκκίνησης δρομέων).

Ο ιδιαίτερα υψηλός στόχος, ένα νέο σύστημα υπερηχοτομογραφίας το οποίο διαθέτει την τεχνική Shearwave ελαστογραφια πραγματικού χρόνου, μία τεχνική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και και αναμένεται να αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών στο νοσοκομείο της Ρόδου, επιβάλλει να συμμετέχουμε όλοι, για τον ίδιο σκοπό.

Η αξία του μηχανήματος ανέρχεται στα 55 χιλιάδες ευρώ, στόχος ιδιαίτερα υψηλός δεδομένου οτι η ΑΜΚΕ στηρίζεται σχεδόν εξολοκλήρου από τις πωλήσεις των μπλουζών αξίας 6 ευρώ, τις οποίες και φορούν οι χιλιάδες συντοπίτες μας στη διάρκεια της εκδήλωσης -και όχι μόνο.

Μην ξεχνάτε πως το βασικό σημείο πώλησης των μπλουζών είναι όπως κάθε χρόνο ο πεζόδρομος Πλαστήρα (πεζόδρομος Ακταίον), ενώ τα ωράρια που το βρίσκετε ανοιχτό είναι καθημερινά μέχρι και την ημέρα της εκδήλωσης, απο τις 10:00 έως και τις 20:00.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση