.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ανοικτή συζήτηση των φορέων της Αμοργού με τον Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη

Η επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη στην Αμοργό είχε πολύ θετικά αποτελέσματα. Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Μπιζά και τον έπαρχο Νάξου, Αμοργού και μικρών Κυκλάδων Γιάννη Μαργαρίτη ο κ. Ζαννετίδης επισκέφτηκε τον δήμαρχο Αμοργού Ελευθέριο Καραΐσκο όπου παρουσία αντιδημάρχων συζήτησαν όλα τα τρέχοντα θέματα.

Ακολούθως επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Αμοργού όπου διαπιστώθηκε η ετοιμότητα και η διάθεση προσφοράς των εργαζομένων σε αυτό. Μετά μετέβησαν στο Σφαγείο όπου ο κ. Ζαννετίδης μίλησε με τους υπευθύνους και προσπάθησε να τους λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενημερώνοντας τους, βέβαια, και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή αρχή, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού.

το απόγευμα στις 5μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνεταιρισμών πρωτογενούς τομέα που δραστηριοποιούνται στο νησί μας και μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτογενούς τομέα του Δήμου Αμοργού, με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γεωργοί, κτηνοτρόφοι και αλιείς στην Αμοργό.

Η συνάντηση είναι ανοικτή σε όσους ενδιαφέρονται να μετάσχουν με εφαρμογή όλων των αποστάσεων ασφαλείας. Ο κ. Ζαννετίδης στη συνάντηση αυτή θα ενημερώσει τους παρισταμένους για τα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά και τις δικές του προσπάθειες για αποζημιώσεις των παραγωγών, που πλήγηκαν από τον κορωνοϊό. Αύριο κλείνει ο κύκλος των επαφών και συναντήσεων του κ. Ζαννετίδη, που μεταβαίνει στην Πάρο, όπου κι εκεί θα δει τις παραγωγικές τάξεις και τους φορείς του νησιού.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση