.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ - περιορισμός του πολιτικού ανταγωνισμού

Ο βασικός χώρος που συναντάται η διοίκηση με την πολιτική και το κράτος με την κοινωνία είναι αναμφισβήτητα η τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι ο χώρος ο οποίος καταφέρνει να ανταποκριθεί με ευρηματικότητα και ευελιξία σε κάθε νέα πρόκληση. Είναι ο πολιτικός χώρος ο οποίος έχει χρέος να ασπάζεται και να δίνει συνέχεια στα έργα και τις ορθές πρακτικές που εφάρμοσαν οι προηγούμενες ηγεσίες του τόπου, αποδεχόμενος το πρότερο άρτιο πολιτικό έργο.

Η συνέχιση του πολιτικού έργου θα εξασφαλίσει πριν και πάνω από όλα, ροή ανάπτυξης, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο επιζήμιος πολιτικός ανταγωνισμός θα φέρει επιβράδυνση και ματαίωση στον τομέα της γενικότερης εξέλιξης του τόπου. Εν τέλει θα βλάψει τους ίδιους τους πολίτες, των οποίων η μοναδική επιθυμία ήταν η αλλαγή προς το καλύτερο.

Κάθε πολιτικός ηγέτης που σέβεται τον τόπο που εδράζεται, οφείλει να αποδέχεται τις καλές πρακτικές και το έργο των προκατόχων του, να το αναγνωρίζει και να το συνεχίζει.

Η πολιτική αποτελεί μια τέχνη στην οποία συμπληρώνοντας τα κομμάτια ενός ευρύτερου έργου και συνυπάρχοντας αρμονικά θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το οικοδόμημα και να φτάσει στην επιτυχία όποιος και αν ήταν ο εμπνευστής του.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση