.

Διαφήμιση

 

 

User login

Στο Δημοτικό Σχολείο Έμπωνα οι Αντιδήμαρχοι Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος και Νεκτάριος Φλοσκάκης

Τηρώντας το σύνολο των μέτρων προστασίας που προβλέπει η Νομοθεσία ενάντια στον Covid-19, η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη και οι Αντιδήμαρχοι Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος και Πολιτικής Προστασίας, Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Ατταβύρου και Καμείρου Νεκτάριος Φλοσκάκης, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Έμπωνα, προκειμένου να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν τις σχετικές ανάγκες.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και υπηρεσιακούς της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Ατταβύρου και Καμείρου Νεκτάριο Φλοσκάκη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Έμπωνα Ιωάννη Χριστοφοράκη, τη Διευθύντρια του σχολείου Θεοδώρα Καραπιπέρη και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παναγούλα Θεουλάκη, για το περιεχόμενο του από την 16η Μαρτίου 2021 αιτήματός τους, που αφορούσε στην αποκατάσταση της κτηριακής υποδομής.

Συνεργάτες και υπηρεσιακοί της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, διενέργησαν στη συνέχεια - υπό την καθοδήγηση των Αντιδημάρχων - αυτοψία, αντικειμενική καταγραφή των προβλημάτων και αξιολόγηση αυτών. Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, ανέθεσε τη σύνταξη μελέτης και σχετικού προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Έμπωνας», η οποία θα περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο ελαιοχρωματισμούς, συντηρήσεις και διαμόρφωση του χώρου.

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων

και Υπηρεσίας Δόμησης

Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση