.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες της Ρόδου (από 4 έως 11 Απριλίου) έχουν τη δική τους ιστοσελίδα, εκεί όπου εμπεριέχονται όλες οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση. Στην ιστοσελίδα www.rhodestour.gr, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να… «πλοηγηθούν» και να ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία των σπουδαίων ποδηλατικών εκδηλώσεων, που θα γίνουν στη Ρόδο. Οι χάρτες, οι διαδρομές, οι ημερομηνίες, οι ομάδες αλλά και χρήσιμα στοιχεία για το νησί είναι όλα διαθέσιμα για τους επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το μεγάλο ποδηλατικό «ραντεβού» στη Ρόδο.

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες, με το Rhodes Grand Prix, να ανοίγει η αυλαία. Τη μεθεπόμενη Κυριακή 4 Απριλίου θα δοθεί η εκκίνηση του διεθνούς ποδηλατικού γύρου, με την παρουσία 26 ομάδων και πολλών αθλητών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Στον διεθνή ποδηλατικό γύρο, όπως και στους υπόλοιπους αγώνες θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους νικητές. Συγκεκριμένα στο Rhodes Grand Prix τα ποσά θα μοιραστούν ως εξής:

1η: 1698 ευρώ

2η: 847 ευρώ

3η: 427 ευρώ

4η: 214 ευρώ

5η: 168 ευρώ

6η=7η: 126 ευρώ

8η-9η: 84 ευρώ

10η-20η: 42 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ: 4.236 ευρώ

ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η Rhodes International Cycling Events, o Ροδήλιος και η Sports Tours Hellas προετοιμάζονται πυρετωδώς για έναν άκρως… ποδηλατικό Απρίλιο, με διοργανώσεις που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των συμμετεχόντων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Όπως είναι εύλογο στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση