.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ο Δήμαρχος για νέο Γήπεδο Μπάσκετ και παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις με ... "το βλέμμα" προς το 2022 (VIDEO

Για την αγορά οικοπέδου, όπου θα κατασκευαστεί το νέο "Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ" στην Κάλυμνο, που βρίσκεται στην Οικονομική Επιτροπή,  ώστε να γίνει η διερεύνηση του χώρου, αλλά και στις παρεμβάσεις που θα γίνουν στις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος, στην πρόσφατη συνέντευξή του στον "Π.τ.Κ.", χωρίς όμως να δεσμευτεί για ... τον χρονικό ορίζοντα!
(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://youtu.be/NVNPhzGh7Ks ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ "Π.τ.Κ." ΣΤΟ YOUTUBE)

Την βεβαιότητά του πως σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την αγορά του οικοπέδου, στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο "Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ", εξέφρασε ο Δήμαρχος, τονίζοντας πως "σύντομα η νεολαία του νησιού θα μπορεί να χαίρεται αυτό το έργο"

Παράλληλα ο Δημήτρης Διακομιχάλης αναφέρθηκε στην μελέτη για τις παρεμβάσεις στο Δημοτικό Γυμναστήριο,  455 χιλιάδων ευρώ, που είναι έτοιμη η χρηματοδότησή της από την Περιφέρεια, ενώ βρίσκεται ήδη στον Δήμο η προγραμματική σύμβαση του έργου και θα ακολουθηθεί η διαδικασία, ώστε άμεσα να ενταχθεί στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Για το υπάρχον κλειστό γυμναστήριο έγινε μελέτη από τον Δήμο ύψους 144.000 ευρώγια τοποθέτηση παρκέ στο εσωτερικό και πλαστικού δαπέδου στον εξωτερικό χώρο και είναι στην αναζήτηση κονδυλίου για την χρηματοδότηση.

Πολύ "προσεκτικός" ήταν ο Δήμαρχος στην ερώτηση για τον χρονικό ορίζοντα των έργων και  δήλωσε πως ... τα πάντα κινούνται συντεταγμένα και πως η νεολαία του νησιού "την επόμενη διετία θα έχει ένα περίλαμπρο ναό για το μπάσκετ", όμως δεν δεσμεύτηκε για τον χρόνο που θα έχουν ολοκληρωθεί και που δεν προβλέπεται να γίνουν μέσα στο τρέχον έτος.

ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση