.

Διαφήμιση

 

User login

Ένταξη νέων διαδικασιών εξυπηρέτησης πολιτών στα Κ.Ε.Π.

Ως Αντιδήμαρχος  Διοικητικής Εξυπηρέτησης  του Πολίτη, Κ.Ε.Π., Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρόδου, θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας πως μπορούν πλέον να διεκπεραιώνουν τις διαδικασίες καταχώρησης / μεταβολής στοιχείων επικοινωνίας των φυσικών προσώπων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.) και μέσω των Κ.Ε.Π., πέρα της ήδη υπάρχουσας διαδικασίας με χρήση των κωδικών e-Bankinkg. Αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να εκδίδουν μόνοι τους ηλεκτρονικά, Υπεύθυνες Δηλώσεις και εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να χρειάζεται να μεταβαίνουν σε κάποιο ΚΕΠ μέσω της ενιαίας ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης gov.gr.

Επίσης τα αιτήματα για τις διαδικασίες υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών, εκκαθάρισης και αποζημίωσης από τον ΕΟΠΥΥ, των δαπανών ατομικών αιτημάτων όπως είναι για Οπτικά, Ειδικής Αγωγής, Εξόδων Μετακίνησης Θαλασσαιμικών, Εξόδων Μετακίνησης Αιμοκαθαρούμενων, που υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μόνοι τους ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του taxis net, θα μπορούν πλέον όσοι δεν έχουν τις απαιτούμενες δεξιότητες να τις υποβάλουν και μέσω των Κ.Ε.Π.

Τέλος και η υποβολή αίτησης αποζημίωσης εξόδων κηδείας – ταφής ή αποτέφρωσης, σε περίπτωση θανάτου εν ενεργεία άμεσα ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του e-ΕΦΚΑ. που υποβάλετε ηλεκτρονικά από τους  πολίτες με τους κωδικούς του taxis net, δίνετε πλέον η δυνατότητα να υποβάλλονται και μέσω των Κ.Ε.Π. καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης του (myKEPlive).                                             

 Με εκτίμηση,

Ιωάννης Δ. Καμπούρης

Αντιδήμαρχος

Διοικητικής Εξυπηρέτησης

του Πολίτη, ΚΕΠ και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης

Δήμου Ρόδου

Editorial

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: "Γιατί να λείπεις;

Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος: «Στοίχημα υγειονομικής και οικονομικής επιβίωσης ο εμβολιασμός. Ώρα προσωπικής και κοινωνικής ευθύνης. Εμβολιαζόμαστε Όλοι.»

«Γιατί να λείπεις από τη ζωή σου; Η τύχη του νησιού σου είναι στο χέρι σου». Αυτό είναι το μήνυμα της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που ξεκίνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των νησιών, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια.

ΔΕΥΑΡ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

https://deyar.gr/

Η ΔΕΥΑΡ αλλάζει, ανασυγκροτείται και εκσυγχρονίζεται.

Με μεθοδικότητα και αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών, οργανώνεται για να καλύπτει με αμεσότητα τις ανάγκες των πολιτών σε κάθε γωνιά του νησιού.

 

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση