.

Διαφήμιση

 

User login

Συγχαρητήρια επιστολή του Νίκου Νικολή για την εκλογή του Μιχάλη Πανάγου στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης

«Τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης έκανε άλματα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που για πρώτη φορά παράγοντας του τένις του νησιού μας εκλέγεται ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, με τον Πρόεδρο του Ρ.Ο.Α., Μιχάλη Πανάγο, να τα πηγαίνει εξαιρετικά στις εκλογές της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Ως εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για την άξια εκλογή του Μιχάλη Πανάγου, στο πρόσωπο του οποίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει βρει έναν ικανό συνεργάτη και μαζί με τον ΡΟΑ έχουν συνδιοργανώσει Διεθνή Τουρνουά, που κάθε χρόνο κέρδιζαν απήχηση, συμμετοχές και προσέλκυση διεθνών ομάδων. Οι κοινές προσπάθειες όλων μας έχουν φέρει απτά αποτελέσματα, αφού 240 παιδιά της Ρόδου και 210 ενήλικες αθλούνται στα γήπεδα του ΡΟΑ.

Είμαι βέβαιος ότι ο Μιχάλης Πανάγος από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο το άθλημα και τον τόπο. Από την πλευρά του Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας, συνεχίζουμε να στηρίζουμε το άθλημα που τόσο έχουν αγαπήσει οι Ροδίτες, μετά και την ολοκλήρωση της δημοπράτησης για το έργο παρεμβάσεων σε 3 γήπεδα αντισφαίρισης, τα δύο εξ αυτών στο κέντρο της Ρόδου και το τρίτο στην περιοχή Καρακόνερο».

Editorial

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: "Γιατί να λείπεις;

Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος: «Στοίχημα υγειονομικής και οικονομικής επιβίωσης ο εμβολιασμός. Ώρα προσωπικής και κοινωνικής ευθύνης. Εμβολιαζόμαστε Όλοι.»

«Γιατί να λείπεις από τη ζωή σου; Η τύχη του νησιού σου είναι στο χέρι σου». Αυτό είναι το μήνυμα της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που ξεκίνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των νησιών, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια.

ΔΕΥΑΡ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

https://deyar.gr/

Η ΔΕΥΑΡ αλλάζει, ανασυγκροτείται και εκσυγχρονίζεται.

Με μεθοδικότητα και αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών, οργανώνεται για να καλύπτει με αμεσότητα τις ανάγκες των πολιτών σε κάθε γωνιά του νησιού.

 

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση