.

Διαφήμιση

 

 

User login

Συγχαρητήρια επιστολή του Νίκου Νικολή για την εκλογή του Μιχάλη Πανάγου στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης

«Τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης έκανε άλματα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που για πρώτη φορά παράγοντας του τένις του νησιού μας εκλέγεται ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, με τον Πρόεδρο του Ρ.Ο.Α., Μιχάλη Πανάγο, να τα πηγαίνει εξαιρετικά στις εκλογές της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Ως εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για την άξια εκλογή του Μιχάλη Πανάγου, στο πρόσωπο του οποίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει βρει έναν ικανό συνεργάτη και μαζί με τον ΡΟΑ έχουν συνδιοργανώσει Διεθνή Τουρνουά, που κάθε χρόνο κέρδιζαν απήχηση, συμμετοχές και προσέλκυση διεθνών ομάδων. Οι κοινές προσπάθειες όλων μας έχουν φέρει απτά αποτελέσματα, αφού 240 παιδιά της Ρόδου και 210 ενήλικες αθλούνται στα γήπεδα του ΡΟΑ.

Είμαι βέβαιος ότι ο Μιχάλης Πανάγος από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο το άθλημα και τον τόπο. Από την πλευρά του Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας, συνεχίζουμε να στηρίζουμε το άθλημα που τόσο έχουν αγαπήσει οι Ροδίτες, μετά και την ολοκλήρωση της δημοπράτησης για το έργο παρεμβάσεων σε 3 γήπεδα αντισφαίρισης, τα δύο εξ αυτών στο κέντρο της Ρόδου και το τρίτο στην περιοχή Καρακόνερο».

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση