.

Διαφήμιση

 

 

User login

Για πρώτη φορά στα Δωδεκάνησα επιχορηγούνται πιστοποιημένοι Σύλλογοι Κοινωνικής φροντίδας

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τις οικονομικές ανάγκες Προνοιακών ΙδρυμάτωνΣύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κ. Χαρούλα Γιασιράνη, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατανέμει πιστώσεις του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την επιχορήγηση Προνοιακών Ιδρυμάτων (Ν.Π.Ι.Δ.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρόδου και Καλύμνου, για δαπάνες λειτουργίας του έτους 2021. Συγκεκριμένα, επιχορηγούνται ως αναγνώριση της προσφοράς τους στην κοινωνία οι πιστοποιημένοι εξής Σύλλογοι: 1. Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, Αιμοποιητικών κυττάρων & Δωρητών Οργάνων Σώματος Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» 2. Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Καλύμνου «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» 3. ΣΟΛΩΝΕΙΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ,

Είναι η πρώτη φορά στα Δωδεκάνησα που κατανέμονται πιστώσεις σε Νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, και αφορούν στα λειτουργικά τους έξοδα. Η απόφαση έρχεται ως συνέχεια της προσπάθειας και υποστήριξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να πιστοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι σύλλογοι στο Εθνικό μητρώο, ώστε να μπορούν να επιχορηγούνται.

Μάλιστα, μετά την απόφαση επιχορήγησης των λειτουργικών τους δαπανών, ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» εξέδωσε ευχαριστήριο, στο οποίο αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» συγχαίρει την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κ. Χαρούλα Γιασιράνη για το επιτυχημένο έργο της και εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την απόφαση επιχορήγησης του Συλλόγου μας, για την κάλυψη βασικών λειτουργικών του δαπανών για το 2021. Ο καθοριστικός ρόλος της στην επιτυχημένη έκβαση της κατανομής πιστώσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στα Δωδεκάνησα αναδεικνύει το φιλότιμο, την ανθρωπιά και την ειλικρινή της βούληση να είναι αρωγός στο έργο μας. Είμαστε δε απολύτως ικανοποιημένοι, διότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαιτέρως ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Χατζημάρκος, επωμίσθηκαν το βάρος του συντονισμού της όλης διαδικασίας και ανταποκρίθηκαν στην κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου μας, ειδικά σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας».

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση