.

Διαφήμιση

 

 

User login

2o Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου από 15 έως 28 Οκτ 2021

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά την αναστολή επί 2ετίας όλων των σκακιστικών διεθνών διοργανώσεων  λόγω covid επανερχόμαστε  με την διοργάνωση του 2ου Σκακιστικού Φεστιβάλ Ρόδου από 15 έως 28 Οκτωβρίου 2021. Στο Φεστιβάλ αυτό συμπεριλαμβάνονται 3 μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις – συνέδρια -  πρωταθλήματα:

  • Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών  16 με 26 Οκτώβρη 2021.
  • Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σύνθεσης και Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων 16 με 23 Οκτώβρη 2021.
  • Ολυμπιάδα Σκακιού Τυφλών 15 με 28 Οκτώβρη 2021 

 Τα προαναφερόμενα Πρωταθλήματα είναι διεθνώς αναγνωρισμένα  και έχουν ανατεθεί στη χώρα μας από την Ευρωπαϊκή Σκακιστική Ομοσπονδία (ECU), την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE) την  IBCA (INTERNATIONAL BRAILLE CHESS ASSOCIATION), WFCC (WORLD FEDERATION for CHESS COMPOSITION), καθώς και από την .                   

Αναμένεται να συμμετάσχουν εκατοντάδες  παίκτες και παίκτριες πάνω από 50 χώρες. Το Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου δεν έχει απολύτως κανένα κόστος και οικονομική επιβάρυνση για την ελληνική κυβέρνηση, αντιθέτως θα προσφέρει έσοδα και φήμη στην Ελλάδα και  ειδικότερα στη Ρόδο.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ»,  συνεχίζοντας τις επιτυχημένες διεθνείς διοργανώσεις, μετά του

Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκακιού Τυφλών Νέων 2011, του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκακιού

Τυφλών 2011 ( Ρόδος 28/8 – 16/9/2011) του Πανευρωπαϊκού Ομαδικού Κυπέλλου Σκακιού- «European  Chess Club Cup  2015», το 1ο Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου 2019 με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρχάριων (5 – 15/4/19), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ηλικιωμένων ( 5 – 15/4/19), Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων Ηλικιωμένων (15 – 25/4/19), συνδιοργανώνει με την ΕΣΟ (Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία), την ECU

(European Chess Union) την την  IBCA (International Braille Chess Association), την  WFCC (World  Federation for Chess Composition) και τη FIDE (Federation International Des Eshecs) τα παραπάνω πρωταθλήματα και τα εντάσσει στο 2ο  Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου 2021.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς, με πρώτους την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου που συνδιοργανώνουμε το παραπάνω Φεστιβάλ.  Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου κ.α. που  στηρίζουν εκδηλώσεις που προβάλουν την Ρόδο και αναπτύσσουν την εξωστρέφεια στην περιοχή μας, και αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν,  αλλά παράγουν και αθλητικά δρόμενα υψηλού επιπέδου, Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που χωρίς την συνδρομή τους δεν θα ήταν δυνατή η διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων και ξεχωριστά την ΞΕΝΑΚΗΣ Αυτοκίνητα, χορηγό ηλεκτροκίνησης, την Οικονόμου Παναγιώτης και ΣΙΑ ΟΕ, το καφέ Ωβέρνη και εστιατόριο Ρομέο , την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, την J&D Rent a Car , την Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ,  το Λογιστικό Γραφείο Παπαδημητρίου και Συνεργάτες, το Τουριστικό Γραφείο At-Travel, τo Ράδιο Ταξί  Διαγόρας, την Νάσος Κεράμικ,  το Ωδείο Δωδεκανήσου, την πιτσαρία Μπόνα Σέρα την Έπαθλα Τρόπαιον  καθώς και όλα τα μέλη του ομίλου που συνδράμουν στη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές και πολίτες της Ρόδου και περιμένουμε πως θα αγκαλιάσουν το Φεστιβάλ μας και Θα παραβρεθούν στη Σκακιστική αυτή διοργάνωση, μεταξύ άλλων την τελετή έναρξης και λήξης. Στην έναρξη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των τουρνουά, θα χαιρετήσουν όσοι συνέδραμαν στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ και θα απολαύσουμε την χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ρόδου υπό την διεύθυνση του κ. Μιχάλη Καλαεντζή. Στην λήξη θα υπάρξουν οι χαιρετισμοί, θα γίνουν οι απονομές των μεταλλίων και κυπέλλων στους νικητές και τέλος θα δώσει ο κ Καλαεντζής με την χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής με σύντομο μουσικό πρόγραμμα.

 Όλοι οι αγώνες και τελετές λήξης θα λάβουν μέρος στο ξενοδοχείο Rodos Palace στη Ρόδο.  

Η πρόσβαση για το κοινό είναι ελεύθερη με χρίση μάσκας στους κλειστούς χώρους και για όσους έχουν αποδεικτικό εμβολιασμού ή βεβαίωση αρνητικού τεστ 48 ωρών.

Αυτές θα πραγματοποιηθούν όπως παρακάτω :

Τελετή Έναρξης  17 Οκτ 2021 στις 14:30 Τελετή Λήξης : 26 Οκτ 2012 στις 21:00

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ της FIDE και της πολιτείας σε ότι αφορούν τα μέτρα για τον COVID. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον, ορισμένο από την FIDE, διευθυντή αγώνων, Νίκο Καλέση, email: nikoskalesis@gmail.com  και τηλ: +30 6938326161 ή τον εκπρόσωπο του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» Νίκο Βασιλάκη email : nikpvasilakis@gmail.com και τηλ. 6945973959 μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ.

Με εκτίμηση,

Εκ του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ»

Της οργανωτικής Επιτροπής  του «Σκακιστικού Φεστιβάλ Ρόδου2021»

Νικόλαος Βασιλάκης Τηλ. 6945973959

nikpvasilakis@gmail.com

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση