.

Διαφήμιση

 

 

User login

Εκδήλωση για εκπαιδευτικά προγράμματα

Η Οργανωτική Επιτροπή του RhodesMRC και το Europe Direct Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν έναν καφέ για Ευρωπαϊκά Προγράμματα ειδικά για εκπαιδευτικούς με την υποστήριξη του Προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, κου Ιωάννη Παπαδομαρκάκη.

Στη συνάντηση θα παρίστανται ειδικοί σε εκπαιδευτικά προγράμματα και ευρωπαϊκά προγράμματα από την Εσθονία, Φινλανδία και Δανία, καθώς και η υπεύθυνη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, κα Στέλλα Λαμπριανού. Σκοπός του πρωτότυπου καφέ, είναι μέσα σε ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον να συζητήσουμε για τις προκλήσεις ένταξης ή και δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού προγράμματος για τα σχολεία, καθώς και να ανταλλάξουμε πρακτικές με τους Ευρωπαίους ειδικούς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο Playcafe (Ίωνος Δραγούμη 21, Ρόδος).

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα γίνει επιλογή ανά κατηγορία/σχολείο. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να στείλουν στο projects@houseofeurope-rhodes.eu τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, e-mail, κινητό, ειδικότητα, σχολείο καθώς και ενδεικτικά προγράμματα που έχουν συμμετάσχει (προαιρετικά), μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στις 14:00. Οι τελικοί συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με SMS ή e-mail πριν τις 18:00 της ίδιας ημέρας.

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση