.

Διαφήμιση

 

 

User login

Μήνυμα στήριξης των ακριτών από τη Χάλκη στέλνει η Κατερίνα Εμμανουήλ

Είναι πάντα μεγάλη χαρά για την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνα Εμμανουήλ όταν επισκέπτεται την Χάλκη και τους ανθρώπους της. Η Χάλκη είναι το πρώτο GR-eco island της Ελλάδας και σιγά–σιγά μετατρέπεται σε πρότυπο νησί ενεργειακής μετάβασης, κατά τα διεθνή πρότυπα πράσινης ανάπτυξης. Οι κάτοικοι έχουν καταφέρει ήδη μέσα από αυτό το πρόγραμμα να έχουν ενεργειακή αυτονομία και να μην πληρώνουν ρεύμα. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει έμπρακτα την διαρκή κρατική μέριμνα για τους ακρίτες.

 

Η κ. Εμμανουήλ επισκέφθηκε τη Χάλκη την Τετάρτη 3 Μαΐου και συνάντησε το Δήμαρχο, κ. Άγγελο Φραγκάκη, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα ζητήματα του νησιού και τον συνεχάρη για τα όσα έχουν καταφέρει. Η υποψήφια βουλευτής διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι, τόσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και για την ίδια, αποτελεί προτεραιότητα η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ακριτικών νησιών μας.

Η κ Εμμανουήλ, ως εκπαιδευτικός με εμπειρία, ήταν αδύνατο να μην επισκεφθεί τα σχολεία του νησιού προκειμένου να συζητήσει με συναδέλφους και παιδιά για όσα τους απασχολούν.

Αργότερα, βρέθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ», το οποίο είχε εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης το 2020 και στη συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους, γνωστούς και φίλους, που την υποδέχτηκαν με τη γνωστή Χαλκίτικη φιλοξενία.

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση