.

Διαφήμιση

 

 

User login

Η ΒΟΛΟΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

Παραμονή της ιστορικής επετείου παράδοσης των Δωδεκανήσων από τους Γερμανούς στους συμμάχους, ο Δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, αν και είχε αυξημένες υποχρεώσεις, δέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο την υποψήφια Βουλευτή Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονάκη, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη Σύμη, και συζήτησαν τα ζητήματα, που απασχολούν το νησί. Η ακρίβεια όλων των ειδών πρώτης ανάγκης και των καυσίμων, έχει οδηγήσει τους νησιώτες σε απόγνωση. Οι χαμηλοί μισθοί των Δημοτικών Υπαλλήλων είναι αποτρεπτικοί για την πλήρωση των προκηρυχθέντων θέσεων, Με την από 06-04-2023 ειδική έγγραφη δήλωση του εργολάβου του έργου αποκατάστασης ζημιών Λιμένα Σύμης, δηλώθηκε η διακοπή των εργασιών λόγω μη πληρωμής του 1ου λογαριασμού (40.052,00  ευρώ) από το Υπουργείο Υποδομών.
Η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις έχουν εν τοις πράγμασι αφήσει τους Δήμουςτων νησιών μας υποστελεχωμένους και χωρίς επαρκείς πόρους. Θα πρέπει να δοθούν επιπλέον κίνητρα για τους ανθρώπους που επιθυμούν να εργαστούν στα νησιά μας, αλλά και για τους νέους που ζουν να μην  τα εγκαταλείψουν και φυσικά για αυτούς που θέλουν να γυρίσουν στον τόπο τους ή απλώς θέλουν να ζήσουν στα νησιά μας, εγκαταλείποντας το κλεινόν άστυ.
Μετά την τριετή δοκιμασία της πανδημίας έχει καταστεί πλέον εθνική ανάγκη να πραγματοποιηθεί η αναμόρφωση και αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας,  τα Περιφερειακά Ιατρεία και Νοσοκομεία στα Νησιά μας έχουν ελλείψεις σε επίπεδο ιατρικού, νοσηλευτικού εξοπλισμού αλλά και υποδομών. Η κυβέρνηση είχε και έχει κατεύθυνση να καταργήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να παραδώσει την ΥΓΕΙΑ στον Ιδιωτικό Τομέα. Πρότασή μας είναι να αυξηθεί η χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό και να διατεθεί το 10% των Πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης στην Υγεία, εν αντιθέσει  με την κυβέρνηση που επιλέγει να διαθέσει μόνο το 4,2 %.
Κατερίνα Βολονάκη
Δικηγόρος
Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση