.

Διαφήμιση

 

 

User login

Γιάννης Παππάς: πετύχαμε την αναστολή διακοπής αλιείας κόκκινου τόνου.

Έπειτα από τη συνεχή επικοινωνία που είχε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς, με τον Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Κατσοτούρχη και τα μέλη του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών Καλύμνου και σε άρτια συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον Υφυπουργό, κ. Σίμο Κεδίκογλου,  επετεύχθη η αναστολή διακοπής αλιείας κόκκινου τόνου, επομένως, οι αλιείς  μας, μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το ψάρεμά τους.

Είναι μια ενέργεια με σημαντικό αντίκτυπο  στον κλάδο της αλιείας και αποτελούσε πρωτεύοντα στόχο του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών Καλύμνου, αλλά και του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου, Γιάννη Παππά, ο οποίος προώθησε το ζήτημα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Παππάς, ευχαρίστησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό  κ. Σίμο Κεδίκογλου,  τον Δ/ντη  Γραφείου του υφυπουργού κ. Ανδρέα Θεοφίλου, καθώς και τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών Καλύμνου, κ. Γεώργιο Κατσοτούρχη, για την συνεργασία, την ιδιαίτερη σημασία που έδειξαν για το ζήτημα και για την ουσιαστική αντιμετώπισή του.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση