.

Διαφήμιση

 

 

User login

Μίκα Ιατρίδη από την Κω: «Η σχέση που έχουμε χτίσει είναι διαχρονική και με τιμά ιδιαίτερα! Πάντα δίπλα σας!»

Μετά την Κάλυμνο, στην Κω βρέθηκε η  Μίκα Ιατρίδη, συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση τις περιοδείες της στα Δωδεκάνησα και τις επαφές και συνομιλίες της με τους συμπατριώτες της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κω, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Κέφαλο, την Καρδάμαινα, το Ζηπάρι, την Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι, το κέντρο της πόλης και την τοπική αγορά όπου συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και τους επιχειρηματίες για τα θέματα που αφορούν τον κλάδο τους και την τοπική οικονομία, είχε συνεργασία με τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και παρακολούθησε την τελετή βράβευσης γυναικών που έχουν  συμβάλει με το συγγραφικό & εκδοτικό έργο τους στο νησί, από το Παράρτημα της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος στην Κω.  

Σε κάλεσμα φίλων και συναγωνιστών προς τη Μίκα Ιατρίδη, η ίδια ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που τους ενώνει αναφέροντας, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σε μια κρίσιμη τετραετία, με διαδοχικές εξωγενείς κρίσεις, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δώσει λύσεις και να ενισχύσει τις υποδομές και τη συνολική ανάπτυξη της Κω.

Στο πλαίσιο αυτό, η συμβολή της Κυβέρνησης μας μέσα από τη χρηματοδότηση, δρομολόγηση και εκτέλεση δεκάδων έργων στην Κω, που ξεπερνούν σε ύψος το ποσό των 100.000.000 εκ. ευρώ, αποδεικνύει τη σταθερή βούληση μας για τη συνεχή βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των νησιωτών.

Είναι προφανές ότι υπάρχουν και άλλα ζητήματα και προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, για να κάνουμε ακόμα καλύτερη τη ζωή μας στην Κω και τα Δωδεκάνησα μας. Είμαι βέβαιη ότι και τη νέα τετραετία, με ειλικρίνεια, συνέπεια, σχέδιο και σεβασμό, θα το καταφέρουμε.

Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή στο πρόσωπό μου, η σχέση που έχουμε χτίσει είναι διαχρονική και με τιμά ιδιαίτερα! Συνεχίζω να είμαι πλάι σας, για τη μεγάλη νίκη της χώρας μας». 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση