.

Διαφήμιση

 

 

User login

Την Ηρωική Νήσο Κάσο επισκέφθηκε η Κατερίνα Εμμανουήλ

Συνεχίζοντας τις περιοδείες της στα ακριτικά νησιά των Δωδεκανήσων η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Εμμανουήλ, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 8 Μαΐου, την Ηρωική Νήσο Κάσο, το νοτιότερο νησί των Δωδεκανήσων.

Η κ. Εμμανουήλ πραγματοποίησε εθιμοτυπική δημοτική συνάντηση στο Δημαρχείο και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του νησιού. Επίσης, η υποψήφια βουλευτής πέρασε από τα καταστήματα του νησιού και συνομίλησε με τους φιλόξενους και αυθεντικούς Κασιώτες, οι οποίοι την υποδέχτηκαν με χαρά. Το απόγευμα, μεταξύ άλλων, συναντήθηκε σε καφετέρια του νησιού, με πολίτες, παλιά και νέα στελέχη της ΝΔ, καθώς και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ και συζήτησαν για τις βασικές θέσεις του κόμματος όσο αφορά στην επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων των νησιών μας και για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Τέλος, έγινε μια αποτίμηση του κυβερνητικού έργου της προηγούμενης τετραετίας, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν οι στόχοι της ΝΔ για την επόμενη τετραετία.  

«Κάθε επίσκεψη στα ακριτικά νησιά μας είναι διαφορετική μα εξίσου όμορφη και τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης είναι έντονα. Η πολιτεία οφείλει να είναι πάντα δίπλα στους ακρίτες μας και να αντιμετωπίζει με κατανόηση και ευαισθησία τα προβλήματα τους», δήλωσε από την Ηρωική Νήσο Κάσο η Κατερίνα Εμμανουήλ

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση