.

Διαφήμιση

 

 

User login

Βάιος Καλοπήτας από τον Αρχάγγελο: Θα δώσουμε ξανά ρόλο και αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια

Η πλήρης εγκατάλειψη των τοπικών συμβουλίων και η απαξίωση του ρόλου των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων αναδείχθηκαν για ακόμα μια φορά, κατά τη συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Βάιου Καλοπήτα με εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων Αρχαγγέλου και Μασάρων.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο» συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξής του Γέροντα Βίκυ, Χατζηνικολού Αναστάσιο και Βιτζηλαίο Μιχάλη συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αρχαγγέλου Νικόλαο Διμέλη και Φιλήμονα Χρήστου, το μέλος του τοπικού συμβουλίου Λαμπριανό Τσαμπίκο, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Μασάρων Τσαμπίκο Καμπαστάνα και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου Βασιλική Γέροντα.

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, στόχος δικός του και των συνεργατών του αποτελεί η ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού με τις ανάγκες κάθε δημοτικής ενότητας να αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστές και να μην λαμβάνονται οριζόντιες αποφάσεις από την κεντρικό δημοτικό συμβούλιο, σημειώνοντας ότι αυτό θα επιτευχθεί μόνο εκχωρώντας πόρους και αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια και στους προέδρους.

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας, δεσμεύτηκε ότι ως δημοτική αρχή πρώτο και κύριο μέλημα είναι οι πρόεδροι να έχουν ρόλο και φωνή να μπορούν να παρεμβαίνουν για την επίλυση των προβλημάτων στα χωριά τους χωρίς να περιμένουν έγκριση ακόμα και για την προμήθεια μιας λάμπας δημοτικού φωτισμού.

Στη διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκαν τα ζητήματα των υποδομών τόσο στην περιοχή του Αρχαγγέλου όσο και των Μασάρων, που θα πρέπει ωστόσο, όπως επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου να ενταχθούν σε ένα γενικότερο σχεδιασμό για τη βιώσιμη και σύγχρονη ανάπτυξη του νησιού με σκοπό να κάνει η Ρόδος το βήμα στη νέα εποχή και να καταστεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου με τους εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων του νησιού, για την αποτύπωση των προβλημάτων και την κατάρτιση του προγράμματος της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο».

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση