.

Διαφήμιση

 

 

User login

Παναγιώτης Κουνάκης: Να σταματήσει ο εμπαιγμός των νησιωτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο εμπαιγμός εις βάρος των νησιωτών δεν έχει τέλος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που πλέον δεν κρατά ούτε τα προσχήματα και αντ΄αυτού σκοπεύει να επισκεφθεί τη Ρόδο στις 12 Μαΐου.
Αλήθεια, με ποιο μέσο θα έρθει στα Δωδεκάνησα ο κύριος πρωθυπουργός; Γιατί σίγουρα δεν πρόκειται να επιλέξει πλοίο με το οποίο θα χρειαστεί πάνω από 20 ώρες για να φτάσει στον προορισμό του, όπως για παράδειγμα ένας Τηλιακός ή επισκέπτης της Τήλου που θα χρειαστεί να ταξιδέψει από τον Πειραιά για το νησί.
Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει, η νέα απόφαση για την αντικατάσταση του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΑΓΟΡΑΣ με το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ αντιμετωπίζοντας για ακόμα μια φορά τους κατοίκους των νησιών μας ως «παιδιά ενός κατώτερου θεού».  
Η αγανάκτηση της  δημάρχου Τήλου, Μαρίας Καμμά-Αλειφέρη, των κατοίκων και των επιχειρηματιών απολύτως δικαιολογημένη καθώς το συγκεκριμένο πλοίο δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις ανάγκες των νησιωτών.
Η  επαναδρομολόγησή του στα Δωδεκάνησα θέτει ουσιαστικά τους κατοίκους σε  καθεστώς απομόνωσης,  καθώς ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ταξίδι με το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» από Πειραιά  για Τήλο διαρκεί πάνω από 20 ώρες!
Προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση για την αντικατάσταση του πλοίου, με ένα πιο γρήγορο και αξιόπιστο για την εξυπηρέτηση των νησιών της Δωδεκάνησου, καλούνται οι πολιτικοί εκπρόσωποι της περιοχής μας να αντιδράσουν συλλογικά και να προτάξουν το συμφέρον των νησιών μας πάνω από το κομματικό και πάνω από το πολιτικό τους συμφέρον.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση