.

Διαφήμιση

 

 

User login

Περιοδεία του Αντώνη Γιαννικουρή στη Σύμη με αφορμή την επέτειο της 8ης Μάϊου

Περιοδεία στη Σύμη, το νησί όπου γράφτηκε το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και πατρίδα της γιαγιάς του Καθολικής Ζαχαριά, έκανε από το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Γιαννικουρής, με αφορμή  την επέτειο της  8ης Μάϊου 1945.
Ο κ. Γιαννικουρής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αρκετούς κατοίκους του νησιού και να κουβεντιάσει μαζί τους για ζητήματα της επικαιρότητας, με επίκεντρο  τις ανάγκες τους εν όψει της τουριστικής σεζόν,  η οποία  προβλέπεται από όλους ιδιαίτερα αισιόδοξη.
Την Δευτέρα ήταν παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που έγιναν επ’ ευκαιρία της 78ης Επετείου από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Παραδόσεως των Στρατευμάτων Κατοχής Δωδεκανήσου στους Συμμάχους, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταντίνου Φλώρου, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των νησιών.
Ιδιαίτερη στιγμή υπήρξε η τελετή, όπου ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωσταντίνος Φλώρος και η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κα Αικατερίνη – Αρτεμισία (Σάκη) Γεωργιάδου – Κυπραίου ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες της Σύμης από τον Δήμαρχο κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα για την σημαντική προσφορά τους προς το νησί.
Η συγκινητική τελετή έλαβε χώρα στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, πριν την πανηγυρική Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό του Τιμίου Προδρόμου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου. Ακολούθησε η παρέλαση τμημάτων των μαθητών των Σχολείων, των μελών των Συλλόγων με παραδοσιακές ενδυμασίες και του Στρατού, την οποία ο κ. Γιαννικουρής παρακολούθησε από τον χώρο των Επισήμων, με πλήθος κόσμου να τιμά την ημέρα γεμάτος εθνική υπερηφάνεια.

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση