.

Διαφήμιση

 

User login

"Βέτο" Καραμανλή για τον Στουρνάρα!

Αυστηρή προειδοποίηση από τον πρώην πρωθυπουργόΦανερά ενοχλημένος από την στάση και τις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα για την "καταστροφική διετία 2007-2009" είναι ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με το "Βήμα".

  • Ο πρώην πρωθυπουργός διαμηνύει ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να ανεχθεί συμπόρευση με τον τεχνοκράτη Υπουργό, τονίζοντας ότι, αν ο Στουρνάρας είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ο ίδιος δεν θα κατέβει ξανά με τη Νέα Δημοκρατία!

Από την άλλη, φαίνεται ότι η ενόχληση επικεντρώνεται μόνο στο πρόσωπο του Υπουργού και όχι στον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο ο Κώστας Καραμανλής έχει μια πολύ καλή σχέση.  

Editorial

ΔΕΥΑΡ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

https://deyar.gr/

Η ΔΕΥΑΡ αλλάζει, ανασυγκροτείται και εκσυγχρονίζεται.

Με μεθοδικότητα και αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών, οργανώνεται για να καλύπτει με αμεσότητα τις ανάγκες των πολιτών σε κάθε γωνιά του νησιού.

 

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση