.

Διαφήμιση

 

 

User login

Συνεχίζεται δυναμικά η Αύξηση Κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου

 Διευρυμένο ωράριο 5.30-8.30  τα απογεύματα, σε όλα τα καταστήματα της μέχρι την καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή  22 Νοεμβρίου,Η Αύξηση Κεφαλαίου της Τράπεζας συνεχίζεται δυναμικά μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, την καταληκτική ημερομηνία των Αυξήσεων που έθεσε η Τράπεζα Ελλάδος για όλες τις Συνεταιριστικές Τράπεζες.

  • Έντονη κινητοποίηση επικρατεί στην Τράπεζα ώστε τις επόμενες ημέρες, να προσέλθουν στα καταστήματα της και να συμμετάσχουν στην Αύξηση Κεφαλαίου όσο το δυνατόν περισσότεροι  Δωδεκανήσιοι, παλαιοί  αλλά και νέοι συνεταίροι,  από όσους δεν συμμετείχαν ακόμη.

Στόχος είναι η πλήρης επίτευξη του στόχου των 6.000.000€,  ο οποίος ας σημειωθεί είχε καλυφθεί σε πολύ υψηλό ποσοστό 75% στην πρώτη φάση της Αύξησης έως 31 Οκτωβρίου, καθώς και η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων συνεταίρων νέων και παλαιών.Η πλήρης επίτευξη του στόχου που  επιδιώκεται όχι μόνο θα θωρακίσει τον απαραίτητο δείκτη της κεφαλαιακής της επάρκειας αλλά επιπλέον θα προσδώσει μια αναπτυξιακή πνοή στην Τράπεζα Δωδεκανήσου και κατ’ επέκταση στην τοπική μας οικονομία. 

  • Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των νέων συνεταίρων έχει ξεπεράσει στους 1800, ενώ πολύ θετική είναι η ανταπόκριση και των παλαιών μελών! Αξιοσημείωτη είναι επίσης η αθρόα  συμμετοχή των κατοίκων των μικρών μας νησιών, στα οποία δεν υπάρχει καμιά άλλη τράπεζα, παρά μόνο η Τράπεζα Δωδεκανήσου.

Η μέχρι τώρα η ανταπόκριση και ενεργή συμμετοχή στην ΑΚ  αποδεικνύει ότι το έργο έχει γίνει στην Τράπεζα εδώ και 19 χρόνια έχει αναγνωριστεί και είναι πλεον ευρύτερα αποδεκτή η αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός δικού μας ισχυρού  χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.Καλούνται όλοι οι Δωδεκανήσιοι, εκμεταλλευόμενοι και το διευρυμένο ωράριο των καταστημάτων στη τράπεζας 5.30-8.30 τα απογεύματα να λάβουν μέρος στην ΑΚ στηρίζοντας την μεγάλη αυτή πανδωδεκανησιακη προσπάθεια. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύσει κανείς, καμιά συμμετοχή όσο μικρή και να είναι, γιατί ο στόχος είναι κοινός και η επίτευξη του θα είναι επιτυχία όλων των Δωδεκανησίων, για το μέλλον του τόπου μας. Από το Δ.Σ.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση