.

Διαφήμιση

 

 

User login

Το στοίχημα Ελλάδα- Ιt's the Capitalism, stupid! Του Ηλία Καραβόλια

Πάρτε μια ανάσα και αναπαυθείτε: Ο Τσίπρας ήθελε να τελειώσουμε -χωρίς νέα μέτρα- με τα μνημόνια. Ο Λαφαζάνης ήθελε να ξεκινήσει η χώρα πορεία προς τον σοσιαλισμό βγαίνοντας απο το ευρώ και γυρίζοντας στην δραχμή. Ο Βαρουφάκης ήθελε να στήσει παράλληλο οικονομικό σύστημα και μαζί με τους συνδέλφους του στις ΗΠΑ( Institute of New Economic Thinking, Brookings Institute, Levy Institute, Bard College) ήθελαν να επιβεβαιωθούν απο την περίπτωση της Ελλάδας οι θεωρίες τους για παγκόσμια μεταρρύθμιση.
Τα αμερικανικά ιδρύματα που ανέφερα  έχουν ένα κοινό παρονομαστή : Χρηματοδοτούνται-μεταξύ άλλων- απο τον Soros με το περίφημο Open Society Foundation. O Soros  ανοιχτά στήριζε και στηρίζει το Grexit.Ο επκεφαλής του Levy Institute( Παπαδημητρίου) είναι σύζυγος της δικής μας υπουργού καταπολέμησης της ανεργιας(Αντωνοπούλου).
O Τσίπρας μίλησε στο ταξίδι του στις ΗΠΑ στο Brookings Institute( γι αυτό του είπε ο Βενιζέλος στην Βουλή ότι πάει σε ιδρύματα με χορηγίες του Soros) Το Ναι τού Τσίπρα στα 84 δις της ΕΕ/ΔΝΤ και το νέο μνημόνιο σήμαινε ζημίες για τον Soros και ευκαιρία για άλλους επενδυτές να ποντάρουν στην μετοχή Ελλάδα.
Ο Watsa, o Paulson και ο Ross επένδυσαν 2,7 δις στην ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών μετοχών  τον Οκτώβρη και ήδη έχουν λογιστική ζημία 1 δις( γι αυτό ήλθαν την εβδομάδα που μας πέρασε και είδαν Παυλόπουλο, Τσίπρα, Στουρνάρα)
Η γερμανική Fraport πήρε 14 αεροδρόμια στη χώρα και σύντομα θα στήθει δίκτυο στην Ελλάδα απο  την συνεταιριστική τράπεζα Sparkassen -κάτι σαν το πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Όσοι λοιπόν απεργάζονται σενάρια συνωμοσίας κατά της Ελλάδας ας κάνουν τον κόπο να αποκωδικοποιήσουν το νόημα των  στοιχήματων που περιέγραψα στην 'μετοχή' Ελλάδα και να καταλάβουν ότι : It's the Capitalism, stupid !

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση